Az akril kád mitől recseghet ha bele lépünk?
"Kérem, egy kicsit szélesebb látókörrel hozzáállni a kérdéshez, ha íly magasröptű választ ad. "
Rendben! Sajnálom hogy nem lehet törölni a válaszaimat, szívesen megtenném.
T.Kérdező!
Szerinted az általad megadott információkból el lehet dönteni?
De nagyon ügyesen megválaszoltad saját magadnak, hogy kinek a költsége lehet. Csak azt nem értem, ha tudod, minek kérdezed!
A 100ezer + kád meg annyira nem "drága", szóval lehet akár alapból gagyi is, meg gyári hibás is!
Ha nem levehető előlapos hanem körbecsempézett, akkor elég egy akkora (pl. 4 csempényi) lyukat kibontani, hogy hozzá lehessen férni az aljához és ki lehet javítani.
(Ilyenkor jól jön, az előrelátóan félretett néhány doboznyi csempe.)
"Az akril kád mitől recseghet ha bele lépünk?"
Pl. meghíztatok.
:)
#8,#11
Az én általam írtak ötletelgetések. De szerintem ez a szövegkörnyezetből egyértelműen kiderül. Gondolom az is kiderült, hogy nem vagyok szakmabeli. Ahogy nekem is kiderült az egyszerű válasziból, hogy Ön sem az!
Nekem a 100.000.- forint feletti kád drága, még úgy is, hogy nem kenyéren és vizen élünk hóvégén...
De ezeknek a válaszainak így túl sok értelme nincs, ha van ésszerű észrevétele,akkor azt elfogadom. Eddig ugyan nem sikerült összehozni, de még reménykedem!
A kádnál általában megvan, hogyan èrvènyes a gari. Saját láb, körbe x alátámasztás esetleg ( ravaknál tuti), preferált szaki èpíti be. És mèg mindig nincs olyan független cèg aki neked bevizsgálja, a pontos hibát. Csak a gyártó amit mond. Ez a gond az akrilkádnál. És ezèrt vitázhatsz, hogy most, hogyan tovább. Ki mit fizet. Talán minden jó, esetleg alakul mèg pár hètig. Vagy 5-6 èv múlva megreped.
Ezèrt jobb teljes aljában alátámasztani, purral Kinyomni, előtte a kádat telenyomni vízzel, hogy igazodjon.
#15 Köszönöm a válaszod!
A kád már be van szerelve, úgy 7-8 hónapja, kb 1 hónapja indult meg ez a nyikorgás. De egyre hangosabb, ezért is aggódom. És furcsa, mert most néztem a beszerelés képeit, és pont ott nyikorog, ahol a gyári láb alátámasztja...
De már gondoltam arra, hogy megbontom az oldalát, és körbefújom az egész alját púrhabbal! De kicsit tartok tőle, ugyanis a kád ún. hátsó és fal felőli oldalánál gipszkarton álfalak vannak kiépítve. Azokat akár meg is nyomhatja a táguló púrhab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!