Az akril kád mitől recseghet ha bele lépünk?
Köszönöm a válaszokat!
Gyári lábakra szerelték. A szélei lettek ytong-gal kirakva. Kád és ytong között ytong ragasztó.
Ebből a nyikorgásból lehet nagyobb baj?
Alá kell falazni utólag teljesen, aztán a pakolás ès kád közt egy csomó purhabbal kinyomni. Így lesz teljes ès fix alátámasztás.
Remèlem nem Ravak, mert annak a garija nyakatekert ès bizonyíthatatlan.
A kád m-acryl azalia típusú, 170x105-ös sarokkád. Elég masszívnak tűnt amikor elhoztuk, vastag akryl fallal.
Akkor most bonthatjuk le az előfalát... Az olfal alátámasztás kókányolása miatt recseghet?
Elméletileg erre a kádra 10 év garanciát adott a gyártó, azt hogyan és mire érvényesíthetem? Az előlap bontásának költsége kit terhel?
"Az előlap bontásának költsége kit terhel?"
Szerinted kit?
Aki carul csinálta meg (már ha biztos, hogy az a baja)!
Kedves #8-as!
Az előfal bontásának és újra építésének költségei terhelheti a gyártót,a beépítőt, ha rossz beépítési anyagot adtam, akkor engem.
Kérem, egy kicsit szélesebb látókörrel hozzáállni a kérdéshez, ha íly magasröptű választ ad.
Nem mindig a szerencsétlen beépítő lehet a bűnös! Nem mindig a munkás ember a pancser! Lehet a gyártó is kókler, bár 100.000.- fölötti kádnál, sajnálnám ha ott kéne keresni a hibát...
A többieknek köszönöm a hasznos hozzászólást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!