Kondenzációs kazánnak kell e vízbemenet, ha villanybojler adja a melegvízet?
Kondenzációs kazánt szeretnék villanybojlerrel,bojler adná a melegvízet kazán a radiátoros fűtést. hogyan néz ki az összeköttetésük?
Azt értem, hogy bemegy a gáz a kazánba és a víz kering a fűtésrendszerben, de honnan van a víz? Külsőleg töltik fel a rendszert vagy folyamat megy a víz a kazánba a vízórától ?
Köszi
Ezt most nem annyira értem.
Miért szeretnéd összekötni a kazánt egy villanybojlerrel ?
A kazánt indirekt tárolóval szokták összekötni,amibe lehet elektromos fűtőbetét is.
A hmv-t a gázkazán melegíti fel az indirekt tárolóban lévő hőcserélő segítségével.
Kicsi a fürdő, a kombihoz kéne tároló is az meg ugye plusz hely.Bojlerből kinéztem egy elég keskeny kivitelt .Sajnos nem kertes ház. Tehát kell egy hálózati hidegvíz bemenet plusz a fűtésnek majd az előre menő illetve visszatérő ág?
Ha 20as átmérőjű csövet teszek minden kiállásnak az jó? Vagy esetleg a bojler 25 wc mosógép 16?
Köszi a gyors válaszokat
Egy kondenzációs kazán mindent tud .Fűteni is ,meg meleg vizet is adni .Minek a villany bojler akkor ?
Ha már ott van a víz a házban,a szerelő tudja hova milyen méretű cső szűkséges .
"Kicsi a fürdő, a kombihoz kéne tároló is"
Miért kell a kombihoz tároló ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!