Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha sokáig (hónapokig, de csak...

Ha sokáig (hónapokig, de csak 8-tól 6ig hétköznap) újítom fel a lakast megbüntethetnek csendháboritásért?

Figyelt kérdés
Elég nehéz mostanában mestert találni, ezért majdnem mindent én csinálok. (18/L) Nem volt túl sok pénzünk, ezért eléggé lepukkant házat sikerült csak vennünk Pesten. Az egyik gipsz fal rohadt, kiütögettem, de nagyon sok munka van vele én meg tanulás és minden egyéb mellett nehezen és lassan haladok mindennel. A házban elég nagy a fluktuáció, szinte minden hónapban költöznek, ők is zajosak de az alattunk lévő házaspárnak nagyon elege van belőlem, amit meg is értek, de nem azért újítok, hogy szép legyen, hanem hogy ne ázzon a fürdőszoba el, stb. Megfenyegetett, hogy aláírást gyűjt ellenünk és hogy már az előző tulajt is megbüntették miatta 300 ezer ft-ra.

2018. márc. 2. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi lett a történet vége? Remélem abbahagyta a kötekedést.
2019. máj. 30. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!