100. 000ft belteri ajto beeputesre az mennyire realis?
1db belteri ajtora lenne szuksegem,de horror arakat mondanak... Van kedvezobb opcio,vagy tenyleg ennyibe kerul egy ajto??
Koszi elore is.
Nekem ez elfogadhatatlan ár lenne, a szűkösebb anyagiak miatt.
Lehet készen venni olcsó/bb ajtókat és egy kőműves beteszi.
Persze azok biztos nem olyan anyagból készülnek, mint amit te választottál.
Szamomra is elfogadhatatlan az ar... Egy egyszeru panellakasba is beteheto egy ilyen tipusu ajto,ugye?
Koszonom neked!:)
Persze, hogy betehető, csak a méret a fontos!
De ha a boltban megmondod, hogy szabvány panelajtótól van szó, már tudni is fogják, hogy melyiket ajánlják!
1-es vagyok
Közben felmerült bennem, hogy muszáj neked a tokot is kibontani? Egy beltéri ajtónál a tok nem szokott szétrohadni. Akkor elég lenne csak egy ajtólapot venned, vagy akár asztalossal megcsináltatni és kevesebb rumlival, kosszal, de főleg költséggel járna.
Én így csináltattam meg a boltíves, beltéri ajtóim cseréjét, hogy a tok maradt.
A bontasi munkalatok soran,ki lett mar szedve a tok is...
Igen a szabvany dolgot mar hallottam,de lemerem es megnezem,hogy egyaltalan lenne e lehetoseg olyat vasarolni.
Aranyablak? Koszi megnezem :) :)
A panelajtók azok totál házgyári szabványok, a legkönnyebb azokat cserélni és még egymással is kompatibilisek!
Annyit kell csak tudni róla, hogy 75-90-110 cm-es és minden ajtót forgalmazó cégnél tudják, hogy panelbe milyen kell, mert SZABVÁNY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!