Nem voltál ott a közgyűlésen , amikor a lakók megszavazták, milyen mértékig legyen a felújítás?
Egyébként ne itt kérdezz, hanem tedd fel a kérdésedet a közös képviselőnek.
2018. jan. 30. 20:31
2/9 A kérdező kommentje:
Engem nem erint, csak elmegyek mindig egy ilyen epulet mellett es rossz neni.
2018. jan. 30. 20:36
3/9 anonim válasza:
"Ilyen draga meg ezt hozzacsapni a felujitashoz?"
Röviden: Igen!
Hosszabban:
Közel sem biztos, hogy egyedi gáz fűtéssel (kazán + radiátor) megoldható (égéstermék elvezetés).
Házközpontit meg lehet a lakók nem akartak, meg hely se biztos, hogy lett volna.
Villannyal drága.
2018. jan. 30. 20:48
4/9 anonim válasza:
3# nak igaza van. A lényeg, hogy nem oldható meg másképpen. max a szélső lakások tudnak mást alkalmazni, mert az oldalfalra lehet füstgáz kivezetést, máshova nem. A házközponti kialakítása nagyon sokba kerül+ még a melegvizet is át kellene ezeknél alakítani. Ez meg nagyon-nagy költség.
2018. jan. 30. 20:53
5/9 anonim válasza:
Illetve van még egy dolog!
Ha pályázati pénzből (is) valósul meg kérdés, hogy mit támogatnak. Lehet csak hőszigetelést, akkor "nem fér bele" a fűtés.
2018. jan. 30. 21:34
6/9 anonim válasza:
Rettentő drága egy teljes átalakítás ilyen téren, a hőszigetelés ahhoz képest igazából semmi.
2018. jan. 30. 22:09
7/9 anonim válasza:
Egy az, hogy a fűtést korszerűsíteni nagyon drága. Másrészről így már sokkal kevesebbet fog pazarolni a konvektor is!
2018. jan. 30. 22:43
8/9 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:Engem nem erint, csak elmegyek mindig egy ilyen epulet mellett es rossz neni." Majd ezek után a GYK-ra irok ki teljesen értelmetlenül kérdést mert a mások dolgaiban ilyen háborgo háborodott vagyok!!!!
Na igy lenne komplett és öszinte a kiirásod.
2018. jan. 31. 11:43
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat. Nem erzem ertelmetlennek attol a kerdest, hogy nem az en lakasomban van ez. Ettol meg lehetek egy olyan erdeklodo is akar, aki nezegeti az ilyen lakasokat de mivel tudja a valaszok utan, hogy egy ilyen futes atalakitasa nem olcso igy ezt is belekalkulalom a dolgokba. Nem kell egy kerdesen kiakadni, ha nem tetszik csak siman lapozni kell tovabb. Es ezen az oldalon nem hiszem, hogy olyan hulye kerdes lett volna az enyem, lehet mas keresoprogramban epp erre keresne, es itt a kerdeshez leirt valaszok segitenek esetleg neki is. Nekem legalabbis volt hasonlo esetem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!