Adott a képen látható régi küszöb. Ti mit csinálnátok vele?
Csatoltam a képet remélem látható.
KÉP: [link]
Le van már mindkét oldalról parkettázva, tudom tudom, nem a legszebb. Adott egy ajtókeret, amit nem nagyon akarunk cserélni, át lesz festve. Az lenne a kérdésem, hogy a küszöböt ilyenkor ki lehet szedni, nem bomlik meg maga a keret?
Illetve mit tennétek a helyére, hogyan oldanátok meg? Lehet kapni valami elemet erre, vagy terveztetni kell?
Valami olyasmire gondoltam mint ezek az burkolatváltók, csak valami nagyon szélesben... vagy valami lekerekített faküszöb, egyéb ötletek?
Mi a baj ezzel a küszöbbel?
Egyáltalán nem néz ki réginek, vagy ócskának.
Én biztos nem szedném ki, mert nem éri meg a felhajtás, azon kívül pedig nekem lenne utána az ajtó alatt egy rés.
Festesd át ezt is az ajtó színére, aztán rendben is van.
A képen nem látszik,hogy mennyi a szintkülömbség...
A legegyszerűbb...leszedném a fémcsíkokat,(szerintem réz),bemennék a szakboltba,és vennék mindkét oldallal,és a küszöbbel színben harmonizáló ún. burkolatváltót.
Értem,mit akarsz...ha mindenáron ki akarod szedni a küszöböt,előtte menj be egy csavarboltba,és vegyél 1~1 ún."tokrögzítő" csavart.Az ajtótokot/keretet mindkét oldalon rögzítsd vele,az aljától 10~15 cm-re,ezután szedd ki a küszöböt.
Ha régi,készülj fel,hogy képesek voltak,60~80-s szögeket beleverni,így ha feszigeted,tegyél valamit a lamináltra,nehogy sérüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!