Konyhabútor-csercserénél a víz/gáz/áram be és visszakötést, hogy lehet olcsón megoldani?
van egy konyhabútorom, gondoltam kicserélem, mert kicsit kopott. Méretbe mindenben ugyanolyanra, tehát alapesetben semmi sem változik. De ettől még van benn mosogató meg egy gáz/villanysütő, ami a bútoros nem fog helyére rakni (vagyis odateszi, de nem köti vissza), hisz nem ért hozzá és én sem értek, de az sem tűnik reálisnak, hogy három szakembert hívjak ki még erre és a bútorcseréhez még hozzájöjjön egy jelentős összeg egy gondolom 5 perces kihúz visszadugás miatt, hisz már a kiszállási díj is magas. És mi van, hogyha azért emelek a pulton 3 centit? Nekem úgy tűnik, hogy a mosogató két fix csővel kapja a vizet a falból, akkor az megint gond lesz, nem?
Nehéz volt bútorszerelőt is találnom, aki megcsinálja ugyanúgy, ahogy volt, de ez így további bonyodalom, amit egyenlőre nem tudom, hogy lehetne megoldani olcsón és biztosan.
Kombinált tűzhely villany sütőjèn dugvilla van( ritka ha nem).
Mosogatóhoz max új szifon kell, jobb is összerakni vele mint a règivel kinlódni. 3cm plussz nem akadály. A 2 vízcső rákötès nem bonyolult.
De sok a víz-gáz szerelő, így ő 2-t megold.
Esetleg egy ismerőst keress. A gázhoz megfelelő tómítès kell.
Ez azért nem agysebészet, én nő létemre ugyanezeket megcsináltam. A mosogatót ha megemelik 3 cm-el, veszel hozzá a szerelvényboltban egy vagy kettő toldóidomot, a gáznál a flexibilis csőhöz ugyanott 2 db. új tömítőgyűrűt és kulccsal visszateszed, mint a palackos gázt. A sütőt bedugod.
Ennél olcsóbb megoldás, mint hogy negyedóra alatt mindent saját magad visszateszel, nem létezik.
Végre egy ügyes nő!
Annyit hozzátennék, hogy szappanos-mosogatószeres vízzel a gáz szivárgás leellenőrizhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!