Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan rögzítsem a praktikeres...

Kád sarka kérdése:

Hogyan rögzítsem a praktikeres fém ajtót?

Figyelt kérdés
Ablaktokrögzítő, alátéttel? Mert a 14-es tipli brutális és pontatlan is, amit adnak hozzá. Fülezni sztem nem lehet.

2017. nov. 27. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, de tavaly én is kicseréltem a bejárati ajtót és a Praktikerben akartam venni fém ajtót. Akciós volt! De érdeklődtem utána a neten és ott is egy hozzáértő eladónál. Nem javasolták! A legnagyobb probléma vele, azon kívül, hogy egy konzervnyitóval szét lehet szedni az volt, hogy Lengyelországba gyártják és ha a zár része tönkre megy, akkor másik zárat ami hozzá illik nem kapsz. Volt még ott kínai is az rosszabb minőségű volt és ugyanez a probléma volt vele. Mivel nekem előtte műanyagajtóm volt, amin 3x cseréltünk zárat a 10 év alatt, mert a gyerekek nem becsukták, hanem becsapták az ajtót, így ezt a fémajtós témát elvetettem. Ugyanott a praktikerben vettem jó minőségű dupla szigetelésű faajtót, amibe elzett zár van. Kb. 100000 Ft-ról 80000 Ft-ra volt leárazva. Nem bántam meg, nagyon jó ajtó és nagyon jól szigetel. A műanyagajtónk elbújhat mellette. Ha ez az ajtó amit vettél szintén olyan, hogy zárat nem lehet kapni hozzá, akkor a helyedben vissza vinném és cserélném. Mert bármi miatt a zár tönkre megy, akkor az ajtót is cserélheted.

https://www.youtube.com/watch?v=dhD4dYNJXwo

2017. nov. 28. 08:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán ezt vettem, de biztos, hogy nagyon hasonló. Vettem bele még egy nagyon jó minőségű másolásvédett biztonsági zárbetétet, illetve lefestettem. A biztosító is elfogadta, nem problémázott vele.

[link]

2017. nov. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!