Kinek végzett bejárati ajtó beépítést a Panelajtók EU Kft vagy a Ajtó-Ablak Plastic-Wood Kft?
Műanyag/Acél bejárati ajtók beépítését vállalják kb 80-100 ezer forintért. Különböző városokban vannak bemutatótermük, ott lehet a rendelés leadni. Mi Veszprémben voltunk a bemutatótermükben, ott megrendeltük az ajtót. Ott 2-3 hetet ígértek, de 4 hét után felhívtam őket, amikor azt mondták, hogy kb 2 hét múlva tudnak csak menni. Tehát a 2-3 hétből 6 hét lett az ígéret. Kissé elbizonytalanodtam.
Kinek van tapasztalata velük? Mindenre kíváncsi vagyok: elégedettek vagytok a beépítéssel, olyan ajtót kaptatok, amilyet választottatok, minden rendben volt?
Megcsinálják, de a beépítést mások csinálják.
A beépítést megcsinálták jól, be is állították.
Viszont nem hinném, hogy teljesen szakszerű. Ha van még minősítésük (biztonsági ajtó), azon rajta van a pontos beépítés is.
Miután nálam berakták, én utána kikapartam a tok illesztésénél a prt, és vettem 2 tubus purhabot és kinyomtam a tokot és küszöböt teljesen. Máskülönben a lemez tok könnyen összelapítható egy kis feszítővassal is. Ami egy nagy hátrány. A purral kitöltött tok már nem lapul úgy össze.
Mielőtt berakják a tokot, szigetelő szalaggall ragasszátok le a zsanérok és zárnyelv ahova megy annak a réseit a tok belső része felől. Így ha kinyomod habbal nem jön ki, máskülönben ezeket ki kell faricskálni, hogy ne legyen útba a zsanérnak és zárnyelvnek.
Amt fentebb ìrtam. Ja, ès vegyèl 1 zsákot amibe a szemetet rakják(nem viszik el). Totál panelnèl nem igen lesz szemèt, nekem tègla van, ès itt kicsit szèlesebbet raktak be. Így volt bőven.
A felső zárbetèt európai mèret, könnyű cserèlni ha kell. Az alsó kínai, ezt bizonyos típus/márka megy bele jól. Zárbetètek vèdettsège csak átlagos, ( profik 5-6 perc alatt nyitják. Ezt írják a neten);kulcs a kínai fazon miatt nem másolható/nincs. Ha több kulcs kell mint adnak akkor zár betètcsere kell.Kilincset cserèltesd ki az erősebbre(pár ezer csak), a rajta lèvő előszeretettel letörik ~1 èv mùlva. Kb 1,5 ève van meg, nincs gondom. Jö a hang ès hőszigetelèse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!