8db ablak és 1db ajtó cserének mennyi a munkadíj ára vidéken körülbelül?
2db 120x60-as, aminek ki is kell vágni a helyét a falból
3db 200x180-as, amit cserélni kell
2db 150x150-es, ami üvegfal helyett lesz, körbefalazni
1db 60-x60-as, amit cserélni kell
1db 180x240-es, ajtó, amit cserélni kell
Ezeknek az anyag ára kb 550ezerFt
5db-ra kell redőny, az gondolom darabonként, anyagár és a felrakással együtt 25ezerFt/db, az 125ezerFt. VAGY TÖBBE VAN A REDŐNYÖZÉS 3db 200x180 és 2db 150x150 esetén?
Akkor ez így 675ezerFt. Mondjuk akkor 700ezerFt
A munkadíj érdekelne, hogy szerintetek körülbelül mennyi lehet ennek a 8db ablaknak és 1 ajtónak az esetén?
Részletezve kb. mennyi lehet a munkadíj? (vidéken nem Budapesten)
Köszönöm előre is :)
Annyiba kerül, amennyit nem szégyellnek, hiszen NINCSEN FIX ÁR!
Mivel nem egy akkora tudást igénylő szakmunka, ezért én pl. magamnak cseréltem ki az összeset.
Nálam egy ablak egy napig tartott, de teljesen egyedül csináltam, és persze becsülettel vannak rögzítve, nem csak némi habbal.
Ebbél azért komplexebb munka lenne, mint a videóban.
NINCS FIX ÁR, ezt én is tudom, ezért írtam, h körülbelül mennyi lehet.
Ha valaki olyan írna aki csinál vagy csináltatott ilyet vagy ismer valakit aki csináltatott ilyet vagy csinál ilyet és vidéken, akkor körülbelüli árakat tudna írni, h mi mennyibe kerülne.
Köszi előre is :)
Viszonyításnak írom, idén nyáron nálunk hogy alakult:
2 bejárati ajtó felülvilágítóval
9 ablak+redőnyök
2 teraszajtó
+1 fix nagyméretű üvegfal (~5x2,60m)
240e forint volt, bontással, berakással, párkányozással, hulladékszállítás nélkül.
Hú de sok "okos" és "hozzáértő" "szakértő" van itt.
Inkább több helyről kell ajálnatot kérni és referenciát és az alapján dönteni, nem a vállalkozásban és szakmában járatlan laikusokat kérdezni.
Utolsó!
Még te fikázol másokat, amikor neked 2 év is kellett ahhoz,
hogy odaröfögjél valamit egy 2017-es kérdéshez?!!
IQ = nulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!