Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyi lehet egy burkoló...

Mennyi lehet egy burkoló napidíja?

Figyelt kérdés

Egy kollégám privátban burkoló. Megfűztem némi munkára, az anyagokat megvettük együtt (természetesen én fizettem, csak nem éreztem magam alkalmasnak a feladatra egyedül).

Egy konyhát, kb. 8 négyzetmétert szeretnék leburkoltatni vele. Előkészítünk mindent, neki csak fel kell tennie a csempét. Azt mondta néhány órás feladat, nem probléma. Munkadíjat nem kér, mi viszont adni szeretnénk neki. Semmi nincs ingyen és összesen a bevásárlással/csempézéssel együtt biztosan el fog tölteni egy munkanapot a konyhánkkal, tehát ne vicceljünk... Mellesleg ismerem a családi helyzetét, tudom hogy jól jön neki a pénz és amúgy baromi sok burkoló melója van, így gyakorlatilag a fizető munkáktól szívjuk el arra a napra. Mivel nem hajlandó árat mondani, ezért szeretném, ha elmondanátok kb. mi a reális.

2017. okt. 13. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Általában amennyibe kerül a csempe négyzetmétere annyiért rakják fel.

Tehát pl. 1500/m2 akkor 8x1500Ft.

2017. okt. 13. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
A burkolók m2 re dolgoznak .A kiváló munkát meg is kell fizetni .Burkoló majd csak a tavasszal érkezik hozzánk,a mai árakt nem ismerem még .
2017. okt. 13. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
15-20 ezer körül van a napidíj. Menőbbek ennél többet is kérnek.
2017. okt. 13. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:

A burkoló nem napidíjban, ha nem m2-ben dolgozik.

Ez egy elég drága pasas, de gyönyörűen dolgozik:

[link]

Tehát, ha a kollégádnak adsz 15-20ezret, akkor pont kifizeted egy középkategóriás burkoló munkadíját.

2017. okt. 13. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
A burkoló négyzetméter árba dolgozik, a burkoló segédje (ha van) akkor az meg napidíjba
2017. okt. 13. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Egy napnál több lesz hisz sz nap nem lehet fugázni. Tehát másnap még vissza kell menni klt három órára. Ha ingyen vállalta tizenötöt adnék neki ha mindenképp fizetni akarsz
2017. okt. 13. 20:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy nm alapján dolgoznak (sosem jó, ha idő alapján), de számomra így egyszerűbb a meghatározás, mivel nagyon sokat segített és árat nem mond. Kb. 2 órát mászkált velem a barkácsboltban. Azt mondta 3 óra alatt megvan a csempézéssel és igen, említette, hogy utána még kb. 1,5 óra a fugázás, szegélyek, stb. Plusz útiköltség, mert 40 km-re lakik.

Egy 20 ezresre gondoltam, de akkor ezekszerint nem is lőttem mellé.

Azon nem problémáznék ha baráti áron vállalt volna el, de ingyen semmiképpen nem fogadom el a segítségét.

2017. okt. 14. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy 20as azért jól eshet neki.
2017. okt. 14. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A 20- as kell ha messze is lakik. A benzinköltséget is állni kell
2017. okt. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!