Október elején lehet még fa kerítést festeni?
Figyelt kérdés
Október 6.-ától leszek szabin,akkor tudnám megcsinálni.Biztos hogy több nap lesz,mert hosszú a kerítésünk.Meg ugye csiszolni kell,kijavítani a repedéseket tapasszal,hagyni száradni,majd újracsiszolni,utána tudom festeni.Megoldható ez még októberben vagy inkább neki se kezdjek?2017. okt. 1. 09:49
1/6 anonim válasza:
Persze, nyugodtan, csak eső ne essen száradásig.
2/6 anonim válasza:
Megoldhatod, ha az eső nem esik, de én télre már nem vacakolnék vele.
Csináld meg húsvétra!
3/6 A kérdező kommentje:
Azért akarom mindenképpen lefesteni,mert a régi festék már nem sokat véd.Télen csak tovább romlana az állapota,ha most nem festem le.
2017. okt. 1. 10:06
4/6 anonim válasza:
Nem tudom mivel akarod lefesteni, de előtte ha átitatnád használt gázolajjal, az sokat segítene hosszútávon a fakártevők ellen.
5/6 anonim válasza:
Simán. Nálunk ma is nagyon jó idő van és lesz még ilyen októbetben. Én is pont ezt tervezem október végén. Belül megcsinàltam tavasszal, kívűl elmaradt. Majd most.
6/6 zgyzgy válasza:
Tavaly november elejéig festettem a léceket.
Nyilván csak esőmentes napokon.
Vastaglazúrral dolgoztam.
A korhadt léceket kicseréltem újakra.
De hát minden az időjárástól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!