Hogyan kell kerítést újra festeni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok jártas a témában de szeretném a régi kapunkat újra festeni. Klasszikus 2 db kb 2x2m vas kerítésről van szó. Nagyon sok rési festékréteg van rajta és elég sok rozsda.
Gondolom kell hozzá rozsda és festékmaró. És csiszolás. De ezeknek a pontos sorrendjére és módjára lennék kíváncsi.
A csiszolással kapcsolatban, vagy egy fém dörzs kefém de szerintem úgy évekbe telne de van itthon egy flex. Arra láttam az üzletben csiszoló korongot. Már ez is kérdés, hogy abból milyet. Láttam sima lapot és recés egymásra ragasztottat vastag szaggatottat is.
Kérem aki tudja írja le a pontos lépés sorozatot és módszereket.
Nagyon kérem csak az válaszoljon aki jártas a témában.
2017. júl. 21. 20:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!