Mennyibe kerül körülbelül egy 25 nm-es szoba padlójának a lebetonozása, illetve az ehhez megfelelő méretekkel számolva a szoba újrabepucolása?
Ha pontos a méretezés,akkor normál szerelőbeton vastagság szerint 2,5 kbm betonra lesz szükség.
Érdemes megnézni,van e közelben beton tüzép,mivel nem valószínű hogy a jó minőségű betont sokkal olcsóbban megkeveritek otthon,minthogy kihozzák készre keverve,csak be kell talicskázni,és lesimítani.
Ha otthon keveritek,kiszállításokkal,HD hálóval,minden költséggel együtt közel lesztek az ötvenhez mire kész.
Szia!
Nagyon köszönöm, padlónak nekem is ez jött ki körülbelül, kis megerősítést vártam. Vakolásról nem tudod véletlenül, hogy mennyire kerülne négyzetmétere?
Csak azt tudom mondani, amit feljebb, nézz utána a dolgoknak, mert el lehet rontani a vályogot.
Amúgy én biztosan hőszigetelném is az aljazatot a vízszigetelésen kívül!
Itt olvasd el a fal-padlószigetelésre vonatkozó részeket.
Ha valami nem jó (ahogy fentebb írták is) az eddig száraz falad akár fel is vizesedhet.
Egyetértek az ötödik hozzászólóval,hőszigetelés érdemes,illetve aláfóliázni szintén.
Vakolás anyagköltség látatlanba nehezen megállapítható,mivel nem tudni mire kell felhúzni és mennyit.Kell e dróthálózni vagy már van alap ami megtartja,illetve mennyire egyenesek a falsíkok.
Vályognál komoly egyenetlenségek gyakoriak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!