Ehhez a tapétához milyen falszín illene?
2015. aug. 27. 13:09
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mekkora a helyiség, mennyi a természetes és mesterséges fény, milyen helyiségről van szó, nekem alapból nem tetszik ez a fajta tapéta. Ha a helyiség mérete engedi én valamilyen sötétebb narancsot (esetleg terakotta valamelyik árnyalatát) tudnám elképzelni.
Ha a bútorokhoz megy még akár a vöröset is.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretem a fehéret. :( Meleg színeket szeretem. A szoba nem nagy. :/
2015. aug. 28. 14:28
4/8 anonim válasza:
Ha kicsi a szoba, méginkább világos színeket kellene választani, mert a többi optikailag összenyomja.
5/8 A kérdező kommentje:
Valami világos, halvány narancs?
2015. aug. 28. 22:31
6/8 anonim válasza:
Tedd egymás mellé 2 képen, neked kell hogy tetsszen. Akkor látod, hogy nagyjából milyen lenne.
Szerintem nem épp ideális, és nem véletlen nem alkalmazzák igazán a gyakorlatban sem.
7/8 A kérdező kommentje:
Valóban a világos fehéres árnyalatok illenek hozzá, csak attól félek, hogy rosszul fogom érezni magam benne. Eleinte fehér volt a szoba, és rossz volt a közérzetem. Igaz hogy fehér fűrészporos tapéta volt, vagy inkább szürkés.. bár az egész szoba felújításra szorul és lehet másabb lenne ha minden új lenne.. nem tudom.. Úgyis a parkettát is cseréljük, a bútorok is újak lesznek. Úgy kell mindent eltalálni, hogy meglegyen az üdeség..
2015. aug. 29. 20:24
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor lenne egy sötétebb padló, vagy barna, vagy szürke.. valamilyen színű kanapé- ami a tégla tapéta előtt lesz (világos kizárva, a fekete cica miatt), de a bútorok milyen színűek legyenek?
2015. aug. 29. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!