Tudnátok ajánlani panel lakásban beltéri ajtók cseréjéhez céget/szakit?
Panel lakásban szeretnénm lecserélni a régi beltéri ajtókat újakra (tokkal vonóval). Bekértem már ajánlatot több helyről is, egyedi méretre gyártott teli CPL ajtókat kerettel nagyjából br. 55-60e forint körül adnának. Lehet ennél olcsóbban is szerintetek? Illetve a fő kérdés az, hogy a legtöbb ajánlatot adó cég csak az ajtót gyártja, szereléssel vagy nem foglalkozik vagy csak horror áron. Tudnátok ajánlani szakembert / céget aki megbízhatóan, számlásan garanciát vállalva jól dolgozik? Helyszín Bp, XVIII. kerület.
Köszi!
Ajtó ,ablak szakboltokban mester embert is kinálnak .
A mesterekkel lehet egyezkedni,hogy munkaidőn kívűl rakják be .Panelban max 10 perc az ajtó kivétele .Fél óra legyen a berakása,másnap jönnek lesimitani a falat. A panelokban is szabvány méretüek vannak.Az a szakember aki naponta 1 ajtó berakására képes,az keressen más munkát .
Az OBI ban most volt beltéri ajtó akció.Még 11 ezer sem volt a kezdő ár .
Én mindenhol azt az infót kaptam, hogy panel lakásba abszolút nem jó a barkácsáruházakban kapható ajtó. Ezt alátámasztandó nálunk az ajtónyílás magassága csak 205 cm, a magyar szabvány szerinti ajtók viszont 210 cm magasak.
Szóval ha van is olyan panel, ahová jók az MSZ ajtók, a miénk nem ilyen.
Nem bonyolítom túl, de a szélesség sem stimmel, mert nálunk 95 cm, MSZ meg 90 cm határoz meg. Szóval itt meg fel kellene tölteni a falat 5 cm vastagon.
Becsülöm, hogy válaszoltok, de én ezeken a körökön már rég túl vagyok, az eredeti kérdésemre keresném inkább a választ (szakember).
Bemész szépen valamelyik Aranyablak üzletbe (Budapesten 2 van) ott kapsz ajtót illetve ajánlanak neked beépítő szakembert is akivel napi kapcsolatban állnak. Jelenleg egyedi méretre gyártott keresztszálas tele ajtó átfogó tokkal akciós 50.600.- + Milano BB rozettás kilincs 1500.-
Beépítési költség vállalkozó függő, de kb. 10-15.000.-
Ennél jobb árat nem kapsz máshol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!