Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha kicsit túlzsúfolt a lakás...

Ha kicsit túlzsúfolt a lakás akkor nehéz felújítani a lakást?

Figyelt kérdés
Van egy nehéz ruhás szekrény és egy könyvekkel teli könyvespolc. Ezeket elég nehéz lenne elmozdítani. De akkor hogy lehet megoldani a tapétázást?

2017. júl. 16. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nehéz, hanem egyenesen lehetetlen. Nem bántásból mondom, de olyan, mintha úgy akarnád lefesteni a falat, hogy a képeket nem veszed le. A szekrényeket ki kell pakolni üresre, és több ember már be tudja húzni a szoba közepére.
2017. júl. 16. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondoltad, hogy a bútor mögött nem fested le a falat?

Ki kell belőle pakolni, és behúzni középre.

Ha nagyon sok minden van akkor a terület egyik oldalába kell pakolni az üres oldalt kifesteni, majd lehet mindent átpakolni a kifestett oldalra és a maradék rész lefesteni. Tudom így sokkal több munka és idő, de ha sok a holmi nem tudsz mit csinálni.

2017. júl. 16. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha hosszú időkre gondolod, hogy ott maradnak azok a bútorok akkor hagyd ki a francba mögötte a tapétázást. Én így csinálnám, igaz, én lusta vagyok :-)
2017. júl. 17. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!