Szükség lehet itt légkondira?
Januárban költöztünk új lakásba, magasföldszintre. Eddig mindig magasabb emeleteken laktunk, volt légkondi. Itt nincs, a jövő hónapban szereltetnénk be. Nem bírom az extrém meleget, ezért is tervezzük. Viszont itt most a nagyobb melegben is max. 24-25 fok van a lakásban, pedig a dél-keleti országrészben lakom, szóval itt döng a meleg.
Most meginogtam, hogy szereltessek-e be egyáltalán? Inverteres, jó minőségűt szeretnék, ami nem olcsó, de most már nem is tudom....Vagy várjak jövő nyárig, mi lesz az ábra?
Ez a tűrőképességeden is múlik. Nálam 24-25 fok van, ész nélkül szereltetnék, ha lenne rá pénzem, nem bírom ezt a poklot (ha majd megszokom, ez még belefér, de most szenvedek egy kicsit).
Nálam az is segít a döntésben, hogy árammal fűtök, s a klíma hatékonyabb, mint a belső eszközök. Plusz párátlanításra is szükségem van olykor s hiába van jó párátlanítógépem, az csak hidegben használható, különben poklot csinál.
Szerintem túl sok minden szól a klíma mellett és nem annyira drága. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hiszen mások a körülményeink s tűrőképességünk, sőt a prioritásaink is.
Ahogy te érzed...
Én elvagyok akár 27-28 fokig, de páromnak már 25 fokban melege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!