1 hónapja tart a földszinten a felújítás . Érte belőle ha szemetet az ablaka alá dobálnám?
Attól gyorsabban haladna a munkával szerinted?
Lemégy, megkérded hogy mire lehet számítani, meddig tart még a felújítás. Kb. ennyi amit tehetsz. legalább tudni fogod hogy meddig kell még tűrni. Joga van felújítani, átalakítani a lakást amit megvett. Ugyanakkor érthető hogy idegesítő egy idő után.
A társasházi élet szépségei.
Ismerős, én is vettem anno lakást, kb. nálunk is 3-4 hétig tartott a felújítás. Volt háborgás miatta, de bocs, nem fogok a smirgli aljú, 60-as évekbeli öntöttvas fürdőkádban ülni, meg az ősi ócska metlachi csempén járkálni, csak mert zörgéssel jár a cseréje.
Ez nagyon szánalmas, gyerekes viselkedés lenne.
Nappal azt csinál amit akar.
Kérjétek meg, hogy éjszaka ne hangoskodjon. Ha továbbra is hangoskodik, akkor mehet a feljelentés...
Érezze át milyen mikor más miatt szenved .És csak be akarom vele ilyeszteni nem tenném meg .
Szegény férjem olyan mint egy zombi kivan merülve .
Biztos összeszarná magát egy vödör szeméttől.
Szerintem annyit érnél el vele, hogy elkönyvelne téged egy idiótának.
De amúgy: SZÓLTÁL MÁR NEKI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!