Padlószőnyeg vagy laminált padlót rakjunk inkabb a halószobaba?
Figyelt kérdés
Ki melyikre esküszik?
A padlószőnyeg divatja múlt? melyik a tartósabb, es melyik jön ki olcsóbban kb 20m2 es szobára?
2017. máj. 21. 15:45
1/9 anonim válasza:
Laminált a jó , párazáró fólia kell alá . 8mmes simán 10 évet kibír . A szőnyeg gyűjti a koszt ,foszlik nehéz takarítani és fakul . A bútorok alá filc alátétek tehetők és ezzel lehet mozgatni őket takarításkor . Árába is alig kerül többi az akciós padló mint a szőnyeg . Kárpit szeggel is feltehető a szegélyléc , a ragasztó drága és szaglik 2 napig .
2/9 anonim válasza:
Van előnye,meg hátránya is mind 2 nek .Padlószőnyeg melegebb,de ahol járnak rajt ott kopik is.Takaritása sem olyan egyszerű,a por nagyon bele tud ülni .
A laminált padozat mindig hidegebb,de ezt szőnyegekkel ki lehet védeni. 1 nedves törlővel csak fel kell törölni .
3/9 anonim válasza:
A padlószőnyeg nagyon régies, meg lehetetlen takarítani is...nem valami szép.
4/9 anonim válasza:
egyértelmű, hogy jófajta laminált, vagy bambusz parketta.
5/9 anonim válasza:
Nálunk laminált van, mert az a padloszonyeg, ami tetszik, rettenetesen drága (18 ezer ft negyzetmetere és 20 negyzetmeteres a szoba), de nem szeretem. Mezítláb hideg, így kellett rá szőnyeget rakni, emellett kényes a vízre, lefeküdni is hideg rá (nálunk ez házasélet közben gyakran előfordul, de így valamit magunk alá kell teríteni). Úgyhogy én azt mondtam a férjemnek, hogy 5 évig nem kérek semmilyen ajándékot se szülinapra, se házassági évfordulóra, hanem 5 év múlva megvesszük álmaim padlószőnyegét.
6/9 anonim válasza:
Utolsó, ha már így kitértél rá: 5 év múlva mekkora élvezet lesz a spermát és a hüvelyváladékot sikálni álmaid padlószőnyegéből :DDDDDDDDDDD
7/9 anonim válasza:
mi bambuszparkettát tettünk, de az 200e fölött lesz, nem olcsó.
8/9 anonim válasza:
Szőnyeget semmiképpen sem tennék, nagyon koszolódik, kopik. Laminált, amit fel lehet mosni, nagyon jó minőségűek vannak már! Arra lehet szőnyeget tenni, ha hidegnek érzed, azt lehet cserélni, tisztítóba vinni stb...
9/9 pptomi válasza:
Vannak már fa hatású lamináltak, amiről nem mondanád meg, hogy nem fa. Elég drágák, én valami 8 000 Ft/m2-ért vettem, de kisebb szőnyeget kellett rakni az ágy elé és mellé, mert elég hideg. A bambusz is jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!