Mit tudnék tenni? "Parasztház" mennyezet felújítás.
Üdv mindenkinek!
Régi tornácos parasztház mennyezet felújítására ötletek?
Nő vagyok (bár vakoltam,tapétáztam,biciklit szereltem és amit kellett) minimális költséggel kell kalkulálnom.
Gipszkarton? De egyedül? Vagy valami anyaggal a réseket "betömni" csiszolni és lakkozni vagy festeni? Szívesen fogadok bárminemű tanácsot, ötletet.
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat.
Én sem szívesen takarnám el, csak ha elkerülhetetlen. De szerencsére van megoldás úgy látom.
Kérhetek tippet-ötletet, hogy milyen festéket és lakkot ajánlotok?
Ízlés kérdése, én nem festeném, hanem lakkoznám. Lecsiszolni nem semmi meló, de a végeredmény megéri. Színtelen magasfényű lakkal csinálnám, van belőle vízbázisú, vagy esetleg parkettalakkal. Inkább vízbázisú(bútor)lakkal.
Ha mégsem csiszolnád, ami hatalmas meló, akkor jó minőségű lambériát javasolnék. Egyszerű, gyors, ha kapoccsal csinálod, akkor szögnyomok nélkül mutatós. A gerendákhoz vennék sarok takaró léceket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!