Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kigletteltem a falon lévő...

Kigletteltem a falon lévő lyukakat, repedéseket, hibákat. Festésnél nem fog elütni? Hogy kell eljárni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 06:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A takarófólia konkrétan arra való, hogy megvédd vele a bútorokat. 15 éve ezt csinálom hidd el tudom mit hogyan lehet ;-)
2017. máj. 6. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, de 15 év után talán tisztában vagy azzal, hogy miután a festő elment, jön egy takarítás. Te akkor már nem vagy ott.

Neked rohadtul mindegy.

Ha tényleg tiszta munkát akarsz végezni, akkor ki kell vinni az összes bútort.

Ha csak letakarod, akkor is poros lesz minden. Nem centi vastagon, mint fólia nélkül, csak vékony rétegben.

Van, amikor a bútoroknak maradni kell, de akkor kínszenvedés lesz a takarítás.

2017. máj. 7. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, tisztában vagyok vele, épp ezért megvan követelve magunktól a tisztaság. Miután egy munkát befejezünk, legtöbb esetben tisztább placcot kap vissza a tulaj mint előtte. Csiszolást elszívással végezzük, a kézi csiszolás után már akkor összetakarítunk, mikor még levannak takarva a bútorok. Amit utánunk takarítani szoktak az egy felmosás, max egy ablaktisztítás. Szal nem fogadom ezt el kifogásnak. Ráadásnak, ha vastagon áll a por a kégliben, akkor nem tudok minőségi festést végezni... A minőségi munka velejárója a dolgok tisztántartása, ha utánunk megszenvedne a tulaj, akkor később se hívna minket vissza. Szal nekem nem mindegy mit hagyok magam után...
2017. máj. 7. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Természetesen azzal egyetértek, hogy ha megoldható akkor legyen üres a terület, de ha ez nem opció, akkor a takarással gyönyörűen meg lehet védeni mindent. Csak nem kell sajnálni a pénzt a fóliára, takarópapírra és a ragasztószallagra. Meg precízen kell becsomagolni a cuccokat, nem csak rádobni a tetejére egy fóliát...
2017. máj. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!