Kigletteltem a falon lévő lyukakat, repedéseket, hibákat. Festésnél nem fog elütni? Hogy kell eljárni ilyen esetben?
4.-nek!
Arra van kitalálva a takarófólia, takarópapír meg a ragasztószallag. Hermetikusan le lehet takarni a bútorokat,ablakokat takarópapírral meg a padlót, és akkor végezhetsz normális munkát is. Ez szar kifogás arra, hogy a csiszolás szar meló és nem akarod megcsinálni...
A takarófólia elméletben tök szép dolog. De a glettpor annyira finom, hogy hosszan száll a levegőben. Akármilyen óvatosan szeded le a fóliát újra felszáll róla egy jó adag.
Szóval a szövetes bútorokat ki kell vinni a szobából, az az egyetlen tiszta megoldás.
A szekrényeket is jobb kivinni, mert megőszülsz mire minden résből kiporszívózod. Aztán meg jól kicsavart mikroszálas ronggyal letörlöd a maradékot.
Én magamnak csináltam, természetesen csiszolással. Nem gányolok.
A takarófólia arra való, hogy a festéket felfogja.
Ha magadnak csinálod akkor nem elég csak a por nagyját összefogni fóliába, mert tudod hogy neked kell takarítani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!