Átverhettek? Átírattuk a gázórát a saját nevükre.
Mit mondtak a gázművek ügyfélszolgálatán?
2017. ápr. 23. 06:57
2/10 A kérdező kommentje:
Miről mit mondtak? Én nem beszéltem velük, egyetem miatt más városban lakom, így a szüleim beszéltek velük itthonról, én csak beengedtem őket. Kijönnek megnézni, lefényképezni. Ennyit mondtak. Ez megis történt, de a papiron nem ez van, de ha a régi van fent akkor utána hogy mondhatja, hogy ő kicserélte?
Igazából én ehhez egyáltalán nem értek, de már két napja nem alszom, annyira rettegek....
Ezeket a kérdéséket ott akkor a helyszínen nekik kellett volna feltenned. Mindenképp a gázművel beszéljetek, ha megnyugvást akartok.
2017. ápr. 23. 08:24
Miért játszol Schmitt Pált? Ha láttad, hogy mi van a papíron, akkor előbb kérdezni kellett volna, utána aláírni.
2017. ápr. 23. 08:32
Kérdező, ha egyetemre jársz, akkor hogyan lehetsz ilyen életképtelen?
Ne itt vergődj, hanem hívd fel a gázműveket, és érdeklődj!
2017. ápr. 23. 08:37
6/10 A kérdező kommentje:
Nem láttam, hogy mi van a papiron, csak utólag. Itthon azt mondták nincs azzal semmi baj, ha nemez nyult hozzá, de engem akkoris idegesit.
Még 1 kérdés, ha mégis átvert volna, akkoris a régi matrica van rajta és.látszik, hogy nincs hozzápiszkálva, ilyenkor mit tehetnek?
7/10 A kérdező kommentje:
Nem az én nevemen van, hanem az apukámén, de szerinte ok vele minden... de engem nagyon idegesit..én is intézkedhetek,.hiába nem az én nevemen van?
Nos, aki még írni sem tud, inkább ne intézzen hivatalos ügyeket, mert akkor nem csoda, hogy nem "látja" (=nem érti), mi van leírva.
2017. ápr. 23. 08:47
Utólag láttad mi van a papíron? De aláírtad. Hivatalos papírt nem írunk alá úgy, hogy nem olvassuk el mit tartalmaz. Ez biza a te sarad. A gázműveknél érdeklődj az a tuti. De ha idegeskedni akarsz akkor magyarázhatod a bizonyítványod itt is...
2017. ápr. 23. 13:47
Ha át irattátok, kijönnek ellenőrizni, valszìnűleg ez törtènt most. Megnèzik a plomba sèrtetlensègèt ès lefotòzzák. Ez normál eljárás az átìrás miatt. Plombát ha ok nem piszkálják, de ugyanaz a szám van a kèt helyre ìrva valòszìnűleg. Valszìnűleg ìgy kell a papìrt kitölteni. Inkább a papìrt nèzd át. Ha a számok stimmelnek ès nem ìrtak idegenkekezűsèget akkor nincsen baj. A lavett ès felrakott plomba óracserènèl van. De mivel nem cserèlnek ilyenkor,ìgy a kitöltès jó.
2017. ápr. 23. 14:05
Kapcsolódó kérdések: