Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mi a véleményetek az alabb...

Mi a véleményetek az alabb linkelt melegítős zuhanyzórol?

Figyelt kérdés

[link]

párom szabadulni akar a vilany bojlertől de a gazos azt mondta hogy a kis lakas méretek miatt a kazánnal valo vizmelegites nem megoldható illetve nagyon draga lenne a kiépitése es nem erne meg. tudom ha egy ilyet szerelunk be akkor hasonlo kell a konyhaba plusz a furdoszobai mosdoba, a kerdes az hogy lehetne e normalisan furodni vele vagy mikna buktatoi.

2017. márc. 9. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne várj tőle sokat!

Jelentős áramfogyasztás -vs- csekély vízmennyiség! Esetleg mosogatásra, -tusolni/hajmosással szinte lehetetlen!

Ismerősöm próbálta: Katasztrófa!

2017. márc. 9. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:
ez is villany... az tuti,hogy a villanyszámlát megnyomja majd a 3 db. Meg az átfolyós nem olyan rossz szerintem csak meg kell szokni, habár nekünk kombi kazánunk van szóval gázos átfolyós. Anno átfolyós gázos volt, aztán költöztünk és villanybojler volt,hát én utáltam mert igaz 80 literes volt szóval lehetett volna nagyobb,de megszoktam azt,hogy soha nem fogy el a meleg víz. Mondjuk ha választani kellene,hogy rendes villanybojler vagy az amit linkeltél akkor rendes villanybojler (persze egy csaphoz rendbe,de zuhanyhoz valamiért nem szimpi).
2017. márc. 9. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Fogyasztása 36 Amper ! Koránt sem biztos, hogy jelenleg van ennyitek,+ a kábelezésnek is el kell bírnia. (Alapból 32 Amperig ingyenes a bővítés)
2017. márc. 9. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:
8.4 KW már nem semmi.Ehhez már külön kiépitett villamos hálózat kell.Gondolom nem csak ez az 1 fogyasztó van a lakásban .
2017. márc. 9. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
A konkrét típust nem ismerem. De végül is maradna a villanybojler, csak más formában. Lehet kapni egyébként bojlert lapos formában is, aminek talán jobb a helykihasználása. Sógoromék szereltettek be ilyenhez hasonlót a nyaralójukba, csak éppen olyan nagy volt a belső ellenállása, hogy alig -alig folyt át rajta a víz és legfeljebb olyan volt a zuhanyozás, mintha esőben a lyukas ereszcsatorna alá álltak volna.
2017. márc. 9. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem rossz megoldás, de 10kW-tól felfele kezdődik a normális. Annak pedig brutálisan nagy kiépített villany kell. Nem lesz olcsóbb sehogy.

Ennek is már külön ki kell építeni a villanyt nem is kicsit, de ez még tényleg ahogy írják is, ha meleg vizet akarsz akkor annyit enged át, mint ha az esőbe kiállnál. Szóval jó lassú zuhanyozás lesz az.

Mi a baj a villany bojlerrel?

2017. márc. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!