Vízesedés megszüntetése?
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ha a hátsó oldali földet eltávolítanánk a képen látható ház mögül és oda egy támfalat építenénk esetlegesen utólagosan beépített vízszigetelés megszüntetné-e a fal vizesedését?
Igen , biztosan sokat segítene ,és ha a fal és az alap között is van szigetelés vagy lesz utólagos szigetelés akkor 100 %ban megszünik.
Én úgy csinálnám hogy a földet minél előbb elszedném nyárra úgy hagynám hogy tudjon száradni a fal és nyár végén csinálnám a szigetelés éa támfalat
Kedves Kérdező
Igazuk van az előttem szólóknak.
A földet el kell szedni, szigetelni, lábazati szigetelés, felületszivárgó drain lemez kétoldali nyomott, az alapnál meg szivárgó rendszert kiépíteni. Ha gondolod ezután mehet vissza a föld, de ahogy elnéztem, akár támfal, és járda...
Ha gondolod a többit leírom emailben lépésről-lépésre, ha te szeretnéd megcsinálni, mert azért belül is van mit rendbe hozni. Küld el privátba az email címed.
Üdvözlettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!