Legyen ajtó küszöb vagy ne legyen?
Figyelt kérdés
Most fogok beltéri ajtókat csináltatni és burkolás is lesz.De ezt egyszerűen nem tudom eldönteni.2017. jan. 21. 18:03
1/10 anonim válasza:
nálunk a hálóknál küszöb van, a többi ajtónál nincs
2/10 anonim válasza:
Én nem tennék. Ma már küszöb nélkül gyönyörűen meg tudják oldani a burkolást.
3/10 anonim válasza:
Legyen-e szőnyeg az ajtónyitás ívében az ajtó alatt ? Ha igen, akkor az ajtó nem érhet a padlózathoz, tehát érdemes küszöböt tenni. Ha nem akarsz huzatot, ill. jó hangszigetelést akarsz, akkor is kell a küszöb.
4/10 Lajos19940 válasza:
Ha jo hang szigetelést szeretnél kérj az ajtokba automata küszöböt es kérd meg a szerelőket hogy fújják telibe ki a tokot
En szerintem sokkal szebb egy kis burkolatváltó mint egy küszöb
5/10 anonim válasza:
Fürdőszobába szoktak tenni küszöböt, máshová már nem nagyon. Nekünk ott sincs, mert nem tetszik.
6/10 anonim válasza:
Nekünk nem lesz sehol,csak burkolatváltó profil,úgy,hogy ne lógjon ki az ajtó alól.Amúgy én utálom a küszöböt.Másnál nem zavar ha van.
7/10 A kérdező kommentje:
Hangszigetelése miatt és a huzat miatt nem tudok dönteni.
2017. jan. 22. 19:13
8/10 anonim válasza:
Ha a hangszigetelés a lényeg, akkor automata küszöböt kérj az ajtólapba. Nem lesz olcsó, de az tényleg jó. A sima (bükkfa) küszöb nem fog észrevehető javulást okozni. A huzat meg nem észrevehető küszöb nélkül sem.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:-)
2017. jan. 23. 09:42
10/10 anonim válasza:
Sehova nem tetettünk, én utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!