Panelházba szeretnék új bejárati ajtót beszereltetni, melyik cégeknél érdemes érdeklődni, és mi az, amit mindenképpen kerülni kell?
2 éve csináltattam velük. Gyorsan és szépen dolgoznak. Teljesen meg vagyok elégedve a termékkel. A folyosón lévő szagokat teljesen kizárja. Hangszigetelése is nagyon jó. A "biztonsági" funkcióját szerencsére még nem kellett bizonyítania.
A Hisec ajtót kerüld ha gondolod nézz utána kislány konzervnyitoval kinyitja az ajtót, kecsegtető az ár de meg is van a miértje
A Nivo a legjobb minőség valóban de meg is kérik a pénzüket
Nivo a legjobb minoseg,, ne rohogtess... :D Bejarati ajtot biztonsagis ceggel erdemes csinaltatni...Bar panelbe tokmindegy. A szembeszomszednak nivo ajtoja van es odajottt a mi ajtonkat simogatni,h ez milyen gyonyoru es az egesz kivitelezes is profi. Igaz 250ezer volt, de legalabb normalis biztonsagi ajto.Ennel csak dragabb van, ami megjobb minosegu.... 12 ev garancia van ra egyebkent.
Na a nivó pont fele annyiba kerül, és panelba bőven elég.
Sokan valami ratyi műanyagajtót rakattak be, vagy HiSec-et.
A legtöbb panellaláson még a gyári rozoga fa ajtó van, fa kerettel.
Nívóval te vagy a király. Ezzel az Andre's-al meg főleg, csak szerintem ez már overkill :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!