Nagyon elrontottam? Ti mit tanácsoltok?
Ha teljesen új ajtókat vettél, akkor azt már nem kellett volna csiszolnod, hiszen azt a gyárban megcsinálták, és utána a szükséges alapozót (diópác, vagy akármit is) rákenték.
Csiszolni csak akkor szokták, ha már van/volt rajta korábbi festék, ami itt-ott lepattogzott, és hogy ismét teljesen síma, szép felületre kenjék rá az új festéket.
Szerintem most már hagyd így, 1-2 év alatt (vagy éppen nyár közepéig) kiderül, hogy mennyire tartós.
Köszönöm a gyors választ!
Tulajdonképpen pontosan erről az ajtófajtáról van szó:
Elnézést, hogy nem tudom megmondani, pontosan mi lehet rajta az a fehér réteg, de mentségemre legyen, hogy eddig a férjem foglalkozott ilyenekkel.
Az oldalán és a tetején viszont semmi ilyesmi nincs, ott csak a fa van. Ott is így cselekedtem, ahogy megírtam a kérdésben.
Egyébként mi szükség van az alapozóra? Tovább szebb lesz a festés?
Ön mit tanácsol most már hagyjam így?
Mert az oldalát és a keretet így is-úgy is le kell :)
Számomra kellemesebb szín a tiszta fehér, mint ez a szürkés koszos fehér. Ízlések és pofonok. :)
Ha nem a fáig csiszoltad és röbb rétegben kented akkor szerintem nem lesz gond pár évig.
Egy megjegyzés: az ajtó alját nem szoktuk lekenni,mivel fa ezért lélegzik.
Akik segítőkész választ adtak azoknak nagyon köszönöm! :)
Akikből eredendően a rosszindulat szól azoknak kívánom, hogy béküljenek ki az élettel, magukkal és lássák szebben a világot.
És tanuljanak meg gondolkodni. Lehet, hogy azért ezt az utat választottam, mert olcsóbb volt? Mily meglepő fordulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!