Volna egy ház amit megnéztünk, jó árban lenne, de 1 gerenda meg van repedve/korrodálva és puklis a tető. Mit lehet ezzel tenni?
Szakemberrel méressétek fel, hogy milyen munkára lenne szükség, és kb. mennyibe kerülne. Az már eleve gyanús szokott lenni, ha most jó árban van egy ingatlan. Legalább is ahol én lakok, ott pofátlanul felmentek az ingatlanárak az elmúlt két évben.
Az már elég nagy gond (szerintem), ha a plafonon is kijönnek a statikai hibák: repedés, púposodás.
Akkor vegyétek meg, ha telekárban megkapjátok, és megéri úgy is, ha le kell bontani és újat kell építeni a helyére. Én nem nagyon bíznék benne, hogy olcsóbban kijöttök, mire lakható lesz, mintha újat húztok fel. :(
egy gerendát kicserélni nem nagy meló és költség, vcsak a megfelelő szerszámok és az uj anyag kell hozzá.
mi magunk cseréltük a hátsó udvarban a melléképületben néhány gerendát. alátámaszt, megemel, uj behelyezése és régi kivétele. kb ennyi.
DE viszont ahol egy gerenda megadja magát ott bizony gyanús h több is csak még nm látszik. ezért érdemes megnézetni egy hozzá értővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!