Beázott, penészes plafont ha kezeltem penészeltávolítóval, majd diszperzittel rámegyek, nem jön vissza a penész? Vagy mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Beáztunk, foltos lett a plafon, majd be is penészedett, kb fél méter széles részen.
Megcsináltattuk a tetőt, így már nem ázunk be.
A plafonra egy fújós penészirtót fújtunk, már többször is, mert pár nap múlva újra penészes lett.
Ha diszperzittel festjük a plafont, az elég?
2016. okt. 27. 19:27
1/5 anonim válasza:
Ki kell száradnia! Addig felesleges diszperzittel festegetni, az amúgy is szerves anyag tartalmú, így a penésznek táptalaj.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem.
És ez vajon mennyi idő?
A tetőt hétvégén csinálták meg, tehát 4 napja.
Előtte elég sok eső volt.
1 hét, vagy 1 hónap, mire kiszárad?
Esetleg ez a 4 nap, + hétvégéig még 3-4 nap elég?
Hiszen bentről már fűtünk, és a meleg felfele száll.
2016. okt. 27. 19:35
3/5 anonim válasza:
Pár nap és kiszárad néha szellőztess is . Nekem is volt hasonló , szekrény tetejére pár gyertya volt feltéve az égett naponta 15 percet .
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Akkor a hosszú hétvégén már festünk.
2016. okt. 27. 19:52
5/5 anonim válasza:
Sok sikert, és pár hét múlva közöld az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!