Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Üregkamrás polikarbonátot...

Üregkamrás polikarbonátot honnan, milyet? Bronzot csak 10mm. Től készítenek?

Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Kerttrade kft Dunavarsány. Én itt vásároltam. Ez egy nagyker. Méretre is vágnak. De mikor èn nézelòdtem az oldalukon árultak megmaradt darabokat megmaradt táblákat. Èn is ilyet vettem pár tábla bronz szinût jó olcsón. Megérte nagyon, megmaradt pár tábla nekem pont elég volt.
2016. szept. 26. 20:44
 2/2 anonim válasza:

Az A-Plast-nál 4 mm-től tudsz már venni üregkamrás polikarbonátot. De ha kültérre akarod használni, akkor érdemes 10 mm-től választani, mert azokhoz van általában megfelelő profilrendszer és jobban bírják az időjárás viszontagságait...

Náluk ráadásul van 2 oldali UV-védelemmel, ami azért is jó, mert biztosan nem tudják rosszul beépíteni Neked (sok olyan fedést látni, ahol a "szaki" a polikarbonát egy részét fordítva építette be besárgult az a tábla meg összetörte a jég.

2016. szept. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!