Erkélyre kis tavat? Van három ékszerteknősöm és gondoltam nyárra készítenék nekik az erkélyemre egy kis tavat. Mi kell hozzá? Esetleg tudnátok képet feltenni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 13:06
2/6 anonim válasza:
Elbír az erkély akkora súlyt? A kövek meg a víz elég nehéz tud lenni, ha nem terasz, hanem (régebbi) bérház erkélye, akkor nem biztos, hogy érdemes kockáztatni egy sok száz kilós terheléssel.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nagy tavat csak egy helyes kis tavacskát.Amúgy elég nagy az erkélyem,tavaly medence volt a gyereknek kirakva,idén gondoltam felújítom az erkélyt kifestem ,új linóleum és a végébe tennék egy dísztavacskát.Más embereknek tele van virágokkal ami cserepestül,földestül is van olyan súly mint egy kis tavacska.
2015. ápr. 23. 13:27
4/6 anonim válasza:
Akkor szerezz be egy kicsi medencét és csinálj belőle tavat, esetleg valami ilyesmit: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a képet,ez jó ötlet.OBI-ba lehet ilyet kapni?
2015. ápr. 23. 16:15
6/6 anonim válasza:
Az ékszertekik szeretnem napozni, tegyél bele kifőzőtt követ, arra kimászhatnak. De legyen árnyékos helyük is, mert a kánikulában elbújnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!