Régi ajtót, hogy tudom kicserélni?
Úgy értem, ha kibontom akkor nem dől le a ház? :) nincs rossz állapotban, de azért elég régi a ház.+ az új ajtó magasabb is.
És esetleg valaki leírná a menetét is, hogy kell berakni az új ajtót?
Nincs pénzem szakembere, ajtót viszont muszály betenem.
Köszi :)

1 fő idős kőműves szakmunkás mindenképpen jó lenne!!!
Ha rosszul kezdel hozzá, könnyen a nyakadba dől a ház, és akik benne vannak, azokat is maga alá temetheti egy pillanat alatt.
Többször csináltunk már a családban ilyet, de bizony nem veszélytelen művelet.
Egy nap alatt bőven kész a csere, nem kerülne egy fő idős szaki annyiba, hogy megérné kockáztatni akár az egész házat, akár emberéletet.
Te tudod.

Persze most mondhatjátok, micsoda szemétláda vagyok, ha tudom, hogy mit és milyen sorrendben, hogyan és mégsem válaszolok a kérdésre.
Nem! Ez nem olyan egyszerű dolog. Ha a hozzá nem értő belekezd, ... még a lelkifurdalást sem vagyok hajlandó magamra venni!
Keress egy szakembert!

Áthidaló biztosan van benn, csak ezek szerint az új ajtóhoz mérten rossz helyen, mivel azt írja a kérdező, hogy magasabb ajtót akar berakni.
És akkor itt már valóban a szakember kell ahhoz, aki majd tudja, hogyan szabad a falat megbontani ahhoz, hogy az áthidalót magasabbra tegye... ha pedig nem lesz áthidaló, anélkül az Isten sem fogja neki megtartani az ajtó felett levő falrészt + a tetőszerkezetet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!