Ha a társasházi lakásodban találsz egy régi vízcsövet ami nem a te vízórrádon keresztül van bekötve, viszont nyomás alatt eldurran és eláztatja a lakást az kinek a felelőssége?
Hiába zártam el vízórát, mire sikerült kerteni valakit aki tudta hol a főcsap meg kulcsot a helyhez, addigra bokáig ért a víz..
Ilyenkor mi van?
A te lakásodban nem tekereg a szomszéd vízcsöve.
Nem fűtéscső az? Ha az akkor nem a te felelősséged, a társasház javíttatja.
Nincs fűtés le van szerelve klíma van.
Szerinted nem tekereg, biztos kitaláltam csak.
Akkor nem.
De mi a lényeg? Ki akarod fizettetni valakivel az elázás kárát? Amit te okoztál? De nem a te hibád mert annak a csőnek nem kellett volna ott lenni, hogy te ne tudd belőle eláztatni a kérót? Szerinted hogy hangzik ez?
# 9/9
Miért az, hogy hangzik, hogy jóhiszeműen veszel egy lakást aztán kiderül, hogy részben "feketén" van bekötve a víz az egyik oldalon? És nem kellett hozzá vezetéket kibontani a falból, mert a kiállás látható helyen van a wc tartály felett, de meg van csinlva a saját mérős kör is, az meg közvetlenül mellette van.
Szerinted? Egyszerűen útba volt az új tartálynak a "régi" kiállás így gondoltam letekerem, aztán jött a hidegzuhany.
A kéró nem is ment annyira tropára mert kb 5 vödörni víz jött ki addig amíg sikerült elzárni.
De azzal a csővel most mihez lehet kezdeni? Elvan az ott? Azt annyi? Egyébként sem terveztem megtartani a lakást, csak "befektetésnek" szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!