Erkély árnyékolási praktikák?
redőny
előny: nem esik be az eső
hátrány: nagyon sötét lesz tőle
árnyika:
előny: ha le van engedve, akkor is jön be fény
hátrány: a szelet nem nagyon bírja, fel kell húzni
Ez a két leggyakoribb.
Én mást még nem láttam.
Illetve van, aki beépíti, de szerintem attól csak melegebb lesz, mint egy kis üvegház.
Úgy örülök hogy van még normális ember, aki foglalkozik azzal is hogy mit szabad és mit nem ! : )
Mi jóban vagyunk a felső szomszéddal és megkértük hogy egy vékony fa lemezt had szerelhessünk fel az ő erkélyének aljára ami konkrétan árnyékol. Lefedtük szépen hogy ne egy "fadarab" álljon kifelé, mert az hülyén néz ki. Azóta nincs gond azzal hogy reggel már úgy tűz oda a nap hogy meglehet sülni. Azelőtt egy szimpla napernyőt használtunk, erkély sarkába be és kinyit, persze az nem árnyékolt akkora részt, de filléres !
Nálunk egy hasonló kitekerhető árnyékoló van. [link]
Így vettük a lakást már. Nagyon jó, mert világos van a lakásban, de jól visszafogja a napot. Használva elég nagy az érezhető különbség a lakásban. Egészen le lehet tekerni a korlát magasságáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!