A fűrészporos tapéta lefestésével eltűnik az állott, dohányos szag?
Vannak ilyen szag közömbösítő szerek, de tapátánál szerintem nem sok az esély sajnos.
Vagy annyit kell ráspriccelni, hogy leázik.
Én a helyetekben spórolnék és leszedném a tapétát, nincs nagyobb baromság a szememben mint a fűrészporos tapéta...
Amúgy festő vagyok...
Kedvencem, mikor felrakatják a fűrészporos tapétát 1 hónap múlva meg hívnak, hogy a gyerekszobába falmatricát akarnak, aztán csodálkoznak mikor nem vállalom el...
5#
Én csak amatőrködöm a saját házamon, de én is alapjában tapéta ellenes vagyok (nem a csak a fűrészporost nem szeretem).
Te mint szakember mi alapján nem ajánlod? Illetve miért csinálják sokan? Én németeknél agybajt kapok, hogy a fürdőszoba tetejét és kitapétázzák, aztán jön le mert penészedik alatta.
Én azért nem szeretem mert macerás, és legalább 2 emberes, de az érzésem az hogy sokan azért alkalmazzák, mert sok mindent eltakar, amit amúgy gipszelni meg csiszolni kellene?
nekem is az a bajom, hogy macerás, meg szerintem sokkal szebb egy szép sima felület, mint az a rusnya ragya :)
leszedni meg egyáltalán nem mókás... pedig 10-15-20 év alatt mikor eléri az 4-5-6odik átfestést már úgy néz ki mint az okádék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!