Mennyire divatos a fűrészporos tapéta?
Figyelt kérdés
Mennyezetre oldalfalra ? régen nagyon menő volt. kinek van még ilyen a falon.2016. márc. 29. 07:35
1/7 anonim válasza:
Én tavaly rakattam fel (csal oldalfalra), szerintem jól néz ki, színre van festve és kész. Nem kell glettelni, csiszolni stb stb
2/7 anonim válasza:
Semennyire. Az üvegszálas inkább.
3/7 anonim válasza:
nem az. anyuéknak volt,de vhogy olyan panelszerű lett tőle a lakásuk. most festve van tapéta nélkül a fal. sokkal jobb.
4/7 anonim válasza:
Hát, hogy divatos e azt nem tudom. Nálunk az van, de csak azért, mert mikor megvettük a lakást már fent volt és nem volt arra keret, hogy leszedjük, falat javítsunk utána és úgy fessünk egyszerre.
Én jobban szeretem a sima festett fal látványát, apránként biztos leszedjük idővel a tapétát. Mondjuk évente félévente egy szoba, mert egybe nagy kiadás lenne :(
5/7 anonim válasza:
Én szobámban is az van, már 8. éve, kezdek ráunni, üvegszálas tetszik arra cserélném le. Amúgy meglehet szépen csinálni, ha egyszer jól fel lett rakva, csak fantázia kell hozzá.
6/7 anonim válasza:
Jah és mennyezetre nem raknám, ott valahogy nagyon nem jól néz ki, az legyen sima festett felület. Pláne ha a holker is ívelt akkor nem is lehet olyan szépen megcsinálni.
7/7 xswerdy válasza:
amikor bejött, eleinte nem akartam a lakásba. A munkahelyemen az volt, nekem az olyan iroda-szerű volt. Később nagyon rákaptam, 3 lakást is azzal csináltam. Ott nem szedem le, de ha most újonnan csinálok lakást, oda már nem teszek. Simán egy pasztel színre festetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!