Jola ajtó és ablak cégről mi a véleményetek nyilászáró cseréről lenne szó? Egy külső bejárati és egy ablak csere. Családi házat érint.
A Debreceni Jola üzletről sem lehet semmi jót mondani! Semmirekellő hitvány, hazug, becstelen banda! A telefont nem veszik fel, sőt kikapcsolják, egyik telefonszám mögül bujkálnak a másik mögé, mert annyi mérhetetlen panasz van rájuk. Gyártási határidőt csak addig ismerik, míg a gyanútlan vevőtől megrendeléskor beszedik a pénzt, aztán magasan le van sz@rva! Ha esetleg több hónap elteltével jó szándékból érdeklődni merészel, az előre kifizettetett és beígért termék iránt, arrogánsan, gyalázatos hangnemben kommunikálnak, természetesen terelve, hazudozva!
SENKI A LÁBÁT BE NE TEGYE hozzájuk!
Szégyen és bűn, hogy ilyen minősíthetetlen cégek dőzsben élnek a szegény emberek pénzéből!
Remélem mindannyian megkapják méltó jutalmukat!
Bárcsak évekkel ezelőtt jelentek volna meg és olvastam volna a hozzászólásokat! Így azonban marad részemről a tapasztalat leírása most már pár év távlatából. Maga a cég nem korrekt. Egy utólagos beépíthető elem után futnunk kellett volna, mert bízva bennünk és a kedvezmények miatt előre megrendeltük, kifizettük. Nagy hiba volt. A terméket nem kaptuk meg, persze mi vagyunk a bolond konfliktuskerülők, akik hagyják inkább veszni a pénzüket. Mert mi értelme pereskedni vagy bármi. Akkor kerestük őket utoljára.
Az ablakok beszerelése, rögzítése is csak kókánykodás volt. Több helyen is látszanak csavarok, pontatlan fúrások. Többször ki kellett hívni őket, mire sikerült beállítani az erkélyajtót, a bejárati ajtót és néhány ablakot.
A szúnyoghálóval folyamatosan meggyűlik a bajunk. Mindenhová felrakattuk, mégis tele vagyunk élőlényekkel. Konkrétan minden bejön. Még a poloska és a darázs is bejön rajta. Az alja a rögzítésnél pedig konkrétan egy temető. Állandóan tele van döglött rovartetemekkel. Az is előfordul, igaz ritkán, hogy felenged magától a háló, olyankor persze egyértelmű, ha bejön rajta valami, de nem is értjük, hogyan tud magától felengedni. Ahogyan azt sem, hol jönnek be a rovarok.
A redőnyöknél a gurtni csigája hamar megadja magát, 2 éve az összeset- persze saját költségen-, ki kellett cserélnünk. Szorul, kiakad, leszakad a redőny. Rém bosszantó! A kötél is silány minőség, amit hozzá adnak.
Ahhoz képest mennyi hiba van a rendszerben, egyáltalán nem olcsó a termék! Az embernek utólag már az az érzése, a merketingét fizettem meg a nyílászáróknak. Mert hát a reklám, az országos franchise az megy. Meg az arc a vezetőségnél. Igaz, már megszedte magát a vezetőség, már másba is befektettek, ezeknek már a bukás sem fog ártani, ha befuccsol a jola. Igazi profitorientált, pénzéhes banda!
Nem írom le az egész sztorit, mert előttem nagyjából már leírták a lényeget. Én sajnos csak most kerestem rá a "véleményekre", gyakorlatilag teljesen mindegy melyik üzletet keresed fel. Tróger, megbízhatatlan banda.
A gyártástól, a felmérésen keresztül a beépítésig problémás az egész. Nem tudom tanultam-e ebből, de ha te azért találtál rá erre a fórumra, mert még vásárlás előtt vagy, akkor erősen ajánlom, hogy NE! Ne hagyd magad becsapni. Határozottan NEM AJÁNLOM SENKINEK! Keress másik céget. Engem ott vágtak át, ahol tudtak. Beépítők tűntek el alkatrészekkel, rosszul mértek fel majd a felelősséget nem vállalták. Az ígért 2-3 hétből, hónapok lesznek, kétszer is szabadságot vettem ki, hogy jöhessenek beépíteni, de nem jöttek, telefont nem veszik, majd új banda, új telefonszámról jelentkezik úgy, hogy fogalmuk nincs arról, mi a feladat. A beépítés árát is folyamatosan felalkudják. Elképzelhető, hogy perre viszem, mert rengeteg károm származott már ebből az egész történetből.
Én nem tudom mit szidják itt többen őket, tök minőségi a legtöbb cucc amiket vettem. Debreceni bolt.
Sógoromék egy másik boltjukból vették a felújítós dolgaikat. Ők is meg voltak elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!