A JOla céget kerülje el mindenki nagyon nagyon messziről. Mi is a Lőrinc centerben lévő Jolánál voltunk, sajnos a mi termékünk 2 hónap várakozás után meg is érkezett, amit rosszul raktak fel, és újabb 1 hónap könyörgés és számtalan telefon után, hajlandóak voltak kicserélni. Aztán néhány hónap után vettük észre, hogy az ablakra rendelt szúnyoghálót úgy rakták fel, hogy redőnysérülés nélkül nem tudjuk levenni. Ami feltétel volt, hogy levehető legyen. TErmészetesen garanciába ezt nem akarják javítani, a végén kiderült, hogy a mi hibánk. Se a kivitelező, se az üzletvezető se a központi adminisztrátor nem volt segítőkész, mindegyiket kitanították, hogy kell eljárni panasz esetén, arra már nagyon nem volt a válasz. Nem kell aggódnunk, mert egyik kivitelezővel sincsenek leszerződve. Azért így utólag elgondolkodtató, hogy miért nem lehet az oldalukon vásárlói véleményt olvasni, vagy feltölteni. Mert vélemény van, csak az nyilván nem valós.
2018. máj. 14. 20:42
12/29 anonim válasza:
Én is a Lőrinc centerben voltam "szerencsés" megrendelő Túróczi üzletvezető "Úrnál".
Egy falban futó tolóajtóra többszöri telefonálás után 2 hónap után megküldték a szerkezetet(egy léc és egy aluminium sín) ami nem falban futó hanem falon kívüli csak ezt rejtenék gipszkarton mögé.
Az ügyfélszolgálatos és az üzlet alkalmazottai arrogánsak nem segítőkészek.(Megcsapnám őket mint erdőkerülőt a szarszag!)
A szerkezet után még 5 hét az ajtólap legyártása!!!!
Csak az rendeljen tőlük akinek van több mint egy negyed éve várakozni a megrendelt termékre ami kétséges hogy milyen lesz.
Messzire kerülje őket mindenki!
2018. máj. 17. 08:12
13/29 Janipapa66 válasza:
Én NEM ajánlom senkinek ezt a céget! Garázskaput rendeltem tőlük, megrendeléskor befizettem 150.000,- Ft előleget, aztán 10, azaz tíz hét elteltével jöttek és be is építették. Természetesen addig is használták a pénzemet. A beépített kapu nyitáskor csattog, zörög, stb. Jeleztem ezt először a beépítőnek, nem csinált semmit. Két levelet is írtam a JOLA-nak, fényképekkel és videóval dokumentálva, választ a mai napig nem kaptam. Mivel úgy látom, hogy a kapu előbb-utóbb tönkre fog menni, valószínű, hogy jogi lépeseket fogok tenni!
Nem tudom, más cégek mennyire megbízhatóak, de úgy látom, hogy ezek semennyire! Hitegetni, pénzt beszedni tudnak, dolgozni nem... :(
2018. okt. 29. 17:16
14/29 anonim válasza:
Megbízhatatlan banda. Arrogáns, flegma ügyintéző, beépítő/felmérő ember. Kijönnek felmérni, elteszik a felmérési díjat (számlát persze nem adnak) aztán utána, se árajánlat, se semmi. Email megkeresésre sem válaszolnak. Talán egy nagyobb (5-600e-es) megrendelésnél megerőltetik magukat, de ahogy hallottam abban sincs köszönet.
2019. ápr. 9. 14:27
15/29 anonim válasza:
Nem, 5-600e Ft.-os megrendelésnél sem erőltetik meg magukat. Lebeszélt ajtó-ablak felmérésre nem jöttek el, a telefont nem vették föl. Másnap visszahívott, hogy jajj, gond volt a kiskutyámmal és NEM TUDTA A SZÁMOMAT, amiről vagy 10-szer hívtam. Kijöttek lemérni egy második időpontban.Két hét eltelt és semmi..Hívogatom őket semmi. Egyik nap felvette a telefont a kishölgy:"és hát ő pont akart hívni, csak nem tudta a számom /látszik együtt dolgoznak a felmérős kollégával/, hogy egyeztessük, hogy milyen ajtót szeretnénk.Mondom, még jó, hogy amikor személyesen voltam náluk, akkor kiválasztottam. Szóval teszik a hülyét.Az árajánlat küldést is úgy kellett kikönyörögni. Ami persze majd 150ezerrel többe került, mint az első ár, amit adtak. Igen, tudom, mondták, hogy apró eltérések lehetnek. Kinek mi az apró..
2019. ápr. 25. 20:43
16/29 anonim válasza:
Fehérvári céghez ne menjen senki!Lassan 1 éve 9 beltéri ajtót rendeltünk tokkal együtt. Kettőt méretre kellett gyártani.Egyiket már kétszer küldték el rosszul legyártva.Telefont nem szívesen veszik föl. Legutóbb közölték hogy a 2 rossz tok után ők rendelhetnek megint de azt kellene fizetni. Pofátlanság netovábbja!!!
2020. jan. 30. 09:33
17/29 anonim válasza:
Bizony így van, hogy az 500-600 ezres tétel sem hatja meg őket! Mi 550 ezret fizettünk nekik, de már megbántuk! Megbízhatatlanok, időpontokat nem tartják be (főleg a beépítő), de azt elvárják, hogy te fizess időben. Mikor jöttek beépíteni, jaj ez lemaradt, jaj azt rossz méretben gyártották le, majd máskor szereljük be stb. A beépítők fönöke a magánügyeit a beépítés közben is intézi. Ráadásul a végén többe is került, mint amennyiről szó volt! Mindenért külön könyörögni kell, arra nem voltak képesek, hogy a kibontott, régi nyilászárókat elvigyék, pedig a szerződésben - vagyis az árban - benne van, hanem pofátlanul még külön pénzt akartak érte kérni! Mindenféle mondvacsinált indokokra hivatkoznak, hogy most helyettesítő kollega volt, most be kellett tanítani új embert stb. Amíg fizetsz, jó vagy nekik, aztán telibe sz.rnak! Kerülje őket messziről mindenki!
2020. szept. 8. 20:01
18/29 anonim válasza:
A legszebbet kihagytam: meg se kérdezik, mikor érnénk rá, hogy az elmaradt dolgokat mikor jöhetnek felszerelni, hanem ők mondanak egy időpontot. Hihetetlenül pofátlan, az ügyfelet semmibe vevő banda!
2020. szept. 8. 20:29
19/29 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlom a Jolát! Messziről kerüljétek el őket, megbízhatatlan, inkorrekt cég. Garázskaput rendeltem tőlük (sajnos) 3-4 hetes határidőt ígértek, 3 hónap lett belőle. Barna színben kértem, okkersárgát küldtek, fémszínű kerettel. A látvány maga a borzalom! A 10 garázsból álló garázssoron, ahol minden kapu barna, úgy rikít mint a kikirícs!
Az érdeklődésemre az ügyfélszolgálat csak ismételgette, hogy ők senkit nem csapnak be szándékosan.
Csak a legrosszabbakat tudom róluk mondani.
2021. febr. 10. 13:07
20/29 anonim válasza:
17, 18 vagyok
A tavaly szeptemberi beépítés óta másodszor van probléma az általuk beépített bejárati ajtóval illetve azóta az egyik redőnyt is javítani kellett. Rossz minőségű nyílászárókkal dolgoznak, a beépítés igénytelen, hanyag. Amúgy az oldalukon egyszer jól leértékeltem őket, erre az üzletvezető ingerülten felhívott, hogy hogy merem őket lepontozni! Hihetetlen undorító egy cég! Csak azt tudom mondani, amit eddig is, hogy messziről kerülje őket mindenki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!