Penész eltüntetése festés után?
Festeni akartam egy szobában, kipakoltam mindent és észrevettem, hogy a fal alján (ahol találkozik a padlóval) egy darabon penészes vagy valami ahhoz hasonló.
Úgy voltam vele, hogy majd a festék eltakarja.
Lefestettem a falakat, a penészes részt is. Az első réteg után még mindig csúnya volt. A második réteg már jobban befogta, van ahol teljesen, de van olyan rész is, ahol sokkal sötétebb a fal a penész miatt.
Mit tegyek szerintetek?
Maradt a festékből, így fessem be azt a részt mégegyszer?
Vagy inkább van valamilyen penész elleni szer, azt vegyek, használjam rajta, majd utána fessem le megint?
Mi ilyenkor a teendő?
Penészre ráfesteni nem szokás.
Legalább lekapar/smirglizhetted volna.
Bár gondolom valami butor takarja ha csak a kipakolás után észlelted. Akkor meg mindegy mert visszapakolod. Ne told teljesen falig.
Lakatlan szoba volt, sok mindennel bekapolva stb. ezért csak akkor vettem észre.
És szerinted az jó lenne, ha most kaparnám le, majd utána lefesteném azt a részt megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!