Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lakásfelújítás indul a panel...

Lakásfelújítás indul a panel lakásunkban 2 hét múlva, mit írjunk ki szöveget a faliújságra?

Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 17:48
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nekem nagy mákom van, össze vissza tudok csak menni felújítani, sajnos sokszor önhibámon kívül a folyosó is tiszta por, zajosan is dolgozom, ki sem írtam mégse szól senki egy árva szót, de már ketten is odajöttek, hogyha bármiben tudnak segíteni akkor szóljak. De én is hasonlóan állok hozzá, emberek vagyunk, nem állatok, sokkal könnyebb így az együttélés.
2016. márc. 17. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
18%

"A kérdező kommentje:

pedig hozom a vésőhiltit a járólapot felvésni :D Amúgy munkaidőben had sírjanak, nem érdekel. Munkaidőben munka van."

Nem mindenki az a sírós fajta.

Van az a fajta, aki szilánkosra töri a kezed, aztán lábadozás van, és nem felújítás. Aztán tudod csukló, kézpercek marha lassan gyógyulnak.

Általában azok a proli szarok, akik bekerülnek falurul gondolják, hogy a panelben mindent lehet, és a szomszédság hagy sírjon, mert köteles tűrni.

Láttam már ilyen emberkét legurulni egy lépcső fordulót. Kibírta nevetés nélkül :D Én nem :D Pedig ő csak a saját erkélyén cigizett, aztán a magaslóról osztotta az eszet...

Szóval én a te helyedben kedvesen és proaktívan állnék a dolognak.

Szabályzatok elolvasása, értelmezése, következtetések levonása. Szomszédok tájékoztatása írásban. Közvetlen szomszédok tájékoztatása szóban. Sűrű elnézés kérés közepette.

A kiírthez képest későbbi kezdés, és korábbi munkabefejezés.

Végül is miattad nem tudják az otthonukat a funkciójának megfelelően használni...

2016. márc. 17. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó hozzászólás baromi érdekes... Ha mindenki így gondolkodna, minden második ember begipszelt kézzel mászkálna az utcán... Mondom ezt úgy, hogy én se tolerálom az olyan gyökereket, akik vasárnap reggel fél 8-kor kezdenek el csempét leverni, vagy reggel 3/4 7-kor áll neki kalapálni... Mindkettőhőz volt 'szerencsém'... A hétköznapi munkaidőben történő felújításért való csesztetés viszont szerintem nem jogos, pláne akkor, ha az kulturáltan, napokkal előre jelezve van!
2016. márc. 18. 10:43
 14/14 A kérdező kommentje:

"Van az a fajta, aki szilánkosra töri a kezed, aztán lábadozás van, és nem felújítás. Aztán tudod csukló, kézpercek marha lassan gyógyulnak. "

Saját tapasztalat? :D Ilyentől nem félek.

Amúgy ha soha senki nem újíthatná fel a lakását akkor mindig új lakásokat kellene építeni, sok szellemlakás lenne, amit a csövesek lepnének fel, eléggé fura vagy.

2016. márc. 18. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!