Lakásfelújítás indul a panel lakásunkban 2 hét múlva, mit írjunk ki szöveget a faliújságra?
"A kérdező kommentje:
pedig hozom a vésőhiltit a járólapot felvésni :D Amúgy munkaidőben had sírjanak, nem érdekel. Munkaidőben munka van."
Nem mindenki az a sírós fajta.
Van az a fajta, aki szilánkosra töri a kezed, aztán lábadozás van, és nem felújítás. Aztán tudod csukló, kézpercek marha lassan gyógyulnak.
Általában azok a proli szarok, akik bekerülnek falurul gondolják, hogy a panelben mindent lehet, és a szomszédság hagy sírjon, mert köteles tűrni.
Láttam már ilyen emberkét legurulni egy lépcső fordulót. Kibírta nevetés nélkül :D Én nem :D Pedig ő csak a saját erkélyén cigizett, aztán a magaslóról osztotta az eszet...
Szóval én a te helyedben kedvesen és proaktívan állnék a dolognak.
Szabályzatok elolvasása, értelmezése, következtetések levonása. Szomszédok tájékoztatása írásban. Közvetlen szomszédok tájékoztatása szóban. Sűrű elnézés kérés közepette.
A kiírthez képest későbbi kezdés, és korábbi munkabefejezés.
Végül is miattad nem tudják az otthonukat a funkciójának megfelelően használni...
"Van az a fajta, aki szilánkosra töri a kezed, aztán lábadozás van, és nem felújítás. Aztán tudod csukló, kézpercek marha lassan gyógyulnak. "
Saját tapasztalat? :D Ilyentől nem félek.
Amúgy ha soha senki nem újíthatná fel a lakását akkor mindig új lakásokat kellene építeni, sok szellemlakás lenne, amit a csövesek lepnének fel, eléggé fura vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!