Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy kis konyhát+folyosót...

Egy kis konyhát+folyosót mennyiért burkolnak le?

Figyelt kérdés
Panel lakás, kb 12nm-ről van szó, úgy gondoltam a régi kőlapra simán rá lehetne burkolni, szerintetek ez mennyiből áll meg Budapesten? Válaszotokat előre is köszönöm.
2016. febr. 12. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Pesten 2500/m2 biztosan lehet .Kőlapra rálehet,de előtte a szakember megkeni még valamivel így a ragasztó biztosan fog tapadni .
2016. febr. 12. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Előbb azt is fel kell mérni, hogy az ilyen módon megemelkedő padlózat hogyan illeszkedik a küszöbökhöz.
2016. febr. 12. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne tegyetek két burkolat réteget egymásra, hamar összerepedezik. A 2500 reális, de erre még jön felvonulási, bontási díj is.
2016. febr. 12. 19:56
 4/6 TappancsMancs ***** válasza:
A régire és se javasolom.
2016. febr. 12. 23:39
 5/6 A kérdező kommentje:
És szakmailag miért nem jó a régire tenni? Ezek még békebeli beton kőlapok, kalapáccsal alig lehet törni őket, így végülis elég fix alapot képeznek szerintem. Az aljzat megemelkedik, de az ajtók levágását simán meg tudom csinálni.
2016. febr. 13. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Előszobában szerintem rá lehet, ha nem lesz nagy szintkülönbség, de vizes helyiségben ne: mi eléggé megbántuk, ha ázás van, akkor dupla réteget kell feltörni, és kezdődhet elölről az egész. Érdemesebb rendesen leszigetelni a régi helyén, és utána a friss szigetelésre tenni az új követ.
2016. febr. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!