Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A mosógépnek és mosogatónak...

A mosógépnek és mosogatónak van egy túlfolyója, ami alatt egy műanyag palackban fogjuk fel a vizet, hogy lehetne ezt kiiktatni, hogy ne legyen ilyen "túlfolyt" víz a házban?

Figyelt kérdés

Gyakran mellémegy, vagy ha nem figyelünk, megtelik, és kifolyik a víz. Ott penészes a fal is.

Hogy lehetne ezt a túlfolyót kiiktatni?

Már az előző lakónak is volt, egy pici műanyag pohárkája van alapból, de az túl kevés, hogy felfogja a vizet.

2016. febr. 10. 17:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az ismerős, aki ezt "bekötötte", azt mondta, a a cső, ami a falban van, nem ekkora vízelvezetéshez lett méretezve anno.

Tény, hogy régi ház, de falat bontani, csöveket cserélni, erre nincs pénzünk. :(

2016. febr. 28. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Hol folyik ki a víz?! hol van az a rész ahol az az állítólagos túlfolyó van?!. Arról tegyél fel fotókat. Szifont én is láttam már vagy 5000 darabot, ilyet is mint a tietek, ezt hiába nézem ha nem itt van a hiba.
2016. febr. 28. 18:59
 13/14 A kérdező kommentje:
azt a poharat, amiről kiírtam a kérdést, levettük a héten, ez került fel helyette!
2016. febr. 28. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
És most holfolyik ki a víz?
2016. febr. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!