Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mitől áll meg a fürdőkád...

Mitől áll meg a fürdőkád alján a víz?

Figyelt kérdés
Ha a kád tele van, a víz rendesen lefolyik, de valamiért, az alján, a alefojó felett 1-2 cm víz mindíg a kádban marad, nem folyik ki. Mivel lefolyik, és aránylag jó tempóban folyik ha van benne sok víz, nem dugulás, de nem tudom mi lehet a baja. Esetleg meg tudnám csinálni itthonról vagy szakember kell hozzá?

2015. dec. 12. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a kád lejtése mert igazság szerint a lefolyó felé kellene egy picit lejtenie.
2015. dec. 12. 13:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Eddig lefojt, úgy egy hete kezdte el. Szóval a lejtéssel nem lehet gond.
2015. dec. 12. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt akarod mondani hogy el tünt a lejtés egy hét alatt? Tegyél bele egy vízmértéket és meglátod.
2015. dec. 12. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem megvan mi van, áll a befalazott kád alatt a víz, és nem a csövön folyik el, hanem oda folyik le. Ez megmagyarázza, miért nem folyik le teljesen, + mikor leengedtem a fürdővizet(meleg), miért éreztem hogy hirtelen lehült a kát alja míg bent voltam. A meleg víz befolyt a kád alá, keveredett az ott álló hideg vízzel, és lehűtötte a kád falát.(Megjegyzem áll a kádban a víz tök magas szinten). Kerestem vizesedés nyomát a kád mellett, de nem nagyon látok. Ki kell bontani tuti.
2015. dec. 12. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem egyszerűen csak rossz minőségű műanyag kádról van szó, aminek az alja ki lett ülve, mert nem lett normálisan alápakolva.

egyébként amit leírtál az úgy ahogy van hülyeség.

nem is értem mi köze van a kettőnek egymáshoz.

2015. dec. 12. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érteni amit írsz. Most akkor nem folyik a víz a lefolyó irányába vagy mikor már kevés van csak az nem megy le. Nem mindegy mert a kérdésből nem jönni rá. Gondolom a lefolyóba is van csak kis víznél nem folyik el. Ez egyszerű dugulás lenyúlsz dróttal megpiszkálod azt csá.
2015. dec. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!