Mit tudok tenni a fürdőkád előtti fűtéscsővel, ha új kádat szeretnék és ezt a csövet a fütési szezonban nem lehet kiiktatni? Milyen esztétikus megoldás lehet?
Ha öntött vas kád akkor elég bajos a kiemelése/cseréje,mert hogy 100Kg a régi,és átemelni elég bajos.
Van még a kádfestés megoldása is,vannak végek akik elég profin felújítják.
A takarásra meg lehet tenni perforált rozsdamentes lemezt.
A főtávtól lehet kérni a soron-kívüli téli leüríttetést,ilyenkor ha jól tudom 28eft csak ez, de illendő" hamar elvégezni (pár óra) az átalakítást(vagy legalábbis a 2 alap elzáró beépítését a csövek elé ,mert a fázós szomszédok megölnek a fűtés hiányában.
(Kell hozzá a közös képviselő hozzájárulása is)
De szerinted nem lenne jogos a szomszédok felháborodása?
Miért november végén jut eszedbe a fűtéssel variálnod egy társasházban....
Kedves válaszoló! panel fürdőkádról van szó. _Mivel többen cserélték már le, gondolom, nem olyan irdalmatlan nehéz.
Ahogy írtam is, azért kell most , hogy lakható lehessen.
Röviden a történet: szeptemberben meghalt a nagybátyám, aki ott lakott. Apukám tulajdona a lakás, és Ő felajánlotta, hogy elajándékozza nekem, cserébe én álljam a felújítást.
Ennél jobb ajánlatot nem is kAphattam volna, mert a fiam jövőjére gondolva, biztosíthatom Neki a lakhatást ha nagykorúvá válik.
Addig van még 10 év... és szeretném kiadni albérletbe. Mivel a lakásban 20 éve nem történt felújítás az előző években pedig takarítás sem nagyon...így jól le lett lakva. Én abba a fsz.-ba semmihez sem érek szívesen :(
Várhatnék a fűtési szezon végéig, de addig a rezsit, kklts.-et fizetni kell. (kb. 20 ezer per hó)
Mivel mi külön lakunk, van már egy háztartás amit fizetünk....
A felújításra megvan a pénz (kb. 2 millió)....de többet nem szeretnék rá fizetni, ha nem muszáj.
Van egy fagyasztásos technológia is. Keressél rá így.
A lényege hogy a csövekben gázzal jégdugót hoznak létre a szerelési munka idejére.
Ha eltudod zárni az alagsorban a szelepeket - és a közös képviselő nem problémázik - a kád előtti csövek áthelyezése/áthidalása 2 óra alatt megoldható.
A fürdőkád pedig tényleg Qrva nehéz, mert az még öntvényből van 7-9 mm falvastagsággal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!