Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek túl lehoztuk az...

Szerintetek túl lehoztuk az álmennyezetet? Lent kifejtem bővebben.

Figyelt kérdés

Szóval olyan panelban lakom, ahol a fürdőszoba és a vécé külön helyiségben van. A lakás magassága 3 méter, a fürdőszobában álmennyezet van, itt a magasság 2,6 m. Ha már felújítás van, arra gondoltunk, hogy a vécében is szerelünk álmennyezetet. A szerelő lehozta 2,46 méterre, ami kb 15 centivel alacsonyabb, mint a fürdőben. Sajnos így az álmennyezet pont az ablak felső végébe megy. Csak nekem fura így vagy tényleg jobb lett volna, ha itt is hagyunk az ablak fölött 15 centit? Nagy dolog lenne holnap lebontatni és feljebb költöztetni? Vagy maradjon így? A munkavállaló azzal indokolta, hogy így melegebb lesz és hamarabb is kiszellőzik.

Kép a fürdőszobáról:

[link]

Kép a vécéről:

[link]

2015. okt. 8. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindkettőbe alacsony szerintem. A fürdőben a pára fokozottan jelen lesz, a wc használat komfortérzete nem lesz jó
2015. okt. 9. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, de majd írd meg mi lett
2015. okt. 10. 00:30
 13/15 anonim ***** válasza:
A panelok belmagassága kb. 2,7m. Én feljebb rakatnám az álmennyezetet.
2015. okt. 10. 07:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Végül feljebb vitettük.
2015. okt. 10. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:

be lehet oda a fenti részre szerelni egy faliszekrényt,

én pl a nappali szekrénysort vágtam méretre, amikor lecseréltük, hogy a mélysége 20 cm legyen és azt tettem fel.

2015. okt. 11. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!