Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogy tudom az ajtókat felújítani?

Hogy tudom az ajtókat felújítani?

Figyelt kérdés

Sajnos pénzem a cserére nincs, ezek a régi panelajtóink vannak, 5ből 2 üveges is ráadásul...

van rá valami ötletetek?

az üveges ilyesmi:

[link]

a másik ugyan ilyen sima fehér, csak egysíkú...

csak átmeneti megoldásként akarom, fogunk venni másikat, csak most jött egy váratlan kiadás...

2015. okt. 6. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért akarod felujitani?
2015. okt. 6. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:
őő, mert ronda? :)
2015. okt. 6. 19:32
 3/8 TappancsMancs ***** válasza:
Akkor ez festés lenne. Nézd át sok helyen az ilyen festés menetét, eszközök festék (ha cseréled én kihagynám az alapozót) csiszolás fólia stb.
2015. okt. 6. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos festéssel ez a retro dizájn nem tüntethető el, csak nem lesz kopott. Esetleg egy új kilincs feldobná, de ha cserélni akarod, inkább a pénzt gyűjtsd.
2015. okt. 6. 22:53
 5/8 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy esetleg lehet kapni rá matricát, vagy ilyesmi. Más bajuk nincsen, csak hogy ronda. Az egész lakás szép modern, de most bejött sajnos egy akkora kiadás, hogy nem tudjuk kivitelezni az ajtócserét. Ezért gondoltam, hátha itt van tapasztalat, valami jó ötlet...
2015. okt. 6. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez tök normális ajtó. azt hittem, esnek szét.
2015. okt. 7. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi az ilyen ajtóinkról leégettük a festéket fáig, sötét dió lazúrt kapott, az üveges rész jobban osztott volt, onnan kivettük a léceket, egy maradt középen, és füstszínű, hosszanti csíkozású üveget kapott. Olyan mint az új, és illeszkedik a meglévő környezetbe.
2015. okt. 7. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Fáig leszedni a festéket és vagy lazúrral lekenni vagy pedig lehet kívánt színre kevertetni zománcot. Ha szép az anyag, akkor lehet natúrba lakkozni.
2015. okt. 10. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!