Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mibe fáj egy fürdőszoba?

Mibe fáj egy fürdőszoba?

Figyelt kérdés
Vettünk egy házat, és a nejem az egész fürdőt szét akarja veretni. Amolyan "középkategóriás" cuccokból mennyibe kerül a felújítás? 7,5 nm alapterület, új járólap, csempe, zuhanyfülke, mosdó, Wc, bojler, stb.

2015. szept. 19. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Számold ki hány négyzetméter csempe meg járólap kell. Hétvégén fogd meg a nejed, vidd el egy obiba, egy praktikerbe és nézzétek meg mi mennyi.

A középkategória mindenkinek mást jelent. Lehet, hogy egy válaszolónak a 2500 Ft/m2 középkaegória, míg egy másiknak meg az 5000/m2 a közép, ami azalatt van putri. Ez minden mással is így van. Az se mindegy, hogy a burkolód mennyiért dolgozik, én hiába mondom, hogy a mi burkolónk 1500-ért rakja tökéletesre, ha ahol te laksz még az is gányul dolgozik, aki 2000 forintot kér egy m2-ért... Lehet neked zuhanyfülkéből a 30 ezres már középkategóriás, de lehet én 90 ezerét választanék középkategóriát és a 200 ezret tartanám csak túlzásnak.

Ezek olyan hülye kérdések mindig már ne haragudj.

2015. szept. 21. 23:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Meg persze lehet menni fürdőszoba szalonokba, lehet neten nézni, de az obi/pratiker párosban ugye budi ülőkétől kezdve a csöveken át mindent megnézhettek, hogy kb. mi mennyi és lehet tervezni. Ja és tudjad, hogy tervezett összeg sose elég!

Nekünk 5 éve a 3m2 alapterületű fürdőnkbe csak a csempe volt 120 ezer és nem is a drágák közül választottam csak nem épp a legsnasszabb lett.

2015. szept. 21. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!